reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Nie no ja nie moge od was odchodzic Koncia Ty mi wisisz pake pampersów w najwiekszym rozmiarze

1295973429_by_Hankjunior_500.jpg

reklama
futrzak ja sie tak cykalam az do dzis ale po tym jak juz tyle nas urodzilo to ja tez juz chce:) i powiem ci ze chce miec to za soba wlasnie ze strachu zeby tylko moj misiek byl w domu bo na karetke nie mam co liczyc...
wiec dla mnie najlepiej rodzic od poniedzielku do czwartku bo tak moj miesiek najrzadziej pracuje...w weekend dluzej mu zejdzie wyrwanie sie z pracy jak to w knajpie:-D...pech chce ze mam termin na 12go a to sobota...ehhh:-p

reklama
ona a jak ty sie czujesz?? juz ok z tym puchnieciem??
Eweee dziękuje ze pytasz ;) puchne cholerka dalej, jutro ide na wizyte więc zobacze co powie.... nawet boje sie stanąc na wage... ale wyniki wyszły oki a zwłaszcza mocz, wiec moze zatrucie ciążowe nie grozi... Nie moge się doczekać jutra... ciekawe czy ustali termin CC czy mała się nie obróciła itd... ;)))) Ale jeśli chodzi o to jak się czuje to jest GIT :)))) wszystko oki, mam nadzieje że mnie jutro niczym nie zmartwi. Ahhh i prawdopodobnie będę rodzić 35 km ode mnie w innym szpitalu , teściowa załatwiła ze swoim lekarzem, tez jest super tylko 2 razy drozszy niżeli mój. Bardzo fajny byłam u niego na 3D i nawet go nie obchodziło do kogo chodzie itd, i teraz ani kasy ani nic nie chce mowi ze bardzooo zaprasza do szpitala gdzie pracuje, i że chcialby mnie zobaczyć w 38smym tyg przed CC także jestem w 7dmym niebie!! ;)))) Ale się rozpisałammm hehe...

Malinkoooo powodzonka Słońce :**** Aby wszystko się ułożyło tak jak sobie wymarzysz ;)))

Do góry