reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

a relacje no nie wiem co pisac mały rosnie super brzuszek ma takie okrąglutki zresztą cały jest słodki że mam ochote go zjeść w dzien spi grzecznie w nocy wariuje
kolek juz nie mam
najgorsze jest to ze od ponidziałku bedziemy sie roztawać na kilka godzin:(
fajnie że kolki się skończyły:tak: to Twój synek preferuje nocne życie, może mu się odmieni...a jak go karmisz? mam rozumieć że wracasz do szkoły? życzę aby Ci wszystko się tak układało, byś mogła godzić naukę z opieką nad Bartusiem... a kto będzie przy małym?

reklama
fajnie że kolki się skończyły:tak: to Twój synek preferuje nocne życie, może mu się odmieni...a jak go karmisz? mam rozumieć że wracasz do szkoły? życzę aby Ci wszystko się tak układało, byś mogła godzić naukę z opieką nad Bartusiem... a kto będzie przy małym?
karmię piersią:) zamierzam tak do roku go kramić bo i tak mam nawet za dużo pokarmu
do szkoły musze wrocić ale tylko 2 miesiace i wolność
a z małym bedzie mąz bo ma teraz jakby okres przejściowy miedzy jedną a drugą pracą:)

migotka cieszę się, że karmisz bez problemów, domyślam się że ciężko na początku będzie zostawić takiego małego Bartusia ale będzie w dobrych rękach:tak:, a i Ty po jakimś czasie stwierdzisz że Twoje wychodne, choć to szkoła - Ci służą;-)
ja wracałam po 6 miesiącach do pracy i sobie tego powrotu nie umiałam wyobrazić, ale z czasem było coraz lepiej...

Harash i Patik dziekuje za informacje.... Nio własnie zobacze w sumie w sklepie u Nas są za 27.99 miałabym tylko 4ry paczki a nie 6śc plus 4 paczki chusteczek, więc była okazja, nie miał innych firm, a po tych 1dynkach Bella Happy chce przejść na kolejne rozmiary na pampersy Pampersa, tylko te 1dynki użyje z Belli ... czytałam własnie na Necie... dziewczyna pisała że jak jej dzidzia ważyła 3500 to były za duże i wycięcie na pępek było mocno za wysoko więc może będą oki tak jak piszecie , a jak nie to dam komuś w prezencie , w końcu troszke koleżanek w ciąży jest hehe ;)

Migotko jak Ty już masz cudownieeee 2gi miesiąc się zaczyna, już stres za sobą ;))))

a ja już po gościach wykąpana i zaraz ide grzecznie lulu

i powiem wam że jestem strasznie WREDNA ale właśnie wkreciłąm m że sie zaczeło i kazałam mu iśc sie wykąpć dopkować torbe i zadzwonić po kierowce bo mnie wkurzył kuzynka mu sie pyta czy bedzie przy porodzie a on mina zbitego psa i zaczął gadać że nie wie czy go wpuszczą i jakieś farmazony a do mnie cały czas gadał że tak i to pchał sie na chama teraz bedzie miał nauczke tylko wziął ze sobą tel do wanny więc mam nadzieje że nie zadzwoni z kibla po kierowce ja mu pokaże dzisiaj:-D:-D

Melduje sie:)

Najedzona po tych wszystkich kulinarnych farmazonach, ktore chlopakom przygotowalam;;/ Ledwo siedze...:/ Chyba w zwiazku z tym pojde spac, bo siedzenie z nimi w salonie jest ponad moje sily... jak mozna ogladac stare mecze... z 95 roku... odwalilo im...
Do tego co chwile ktorys wychodzi na balkon zapalic a jak wraca to smrod nieziemski...

Cos czuje, ze jak mala sie urodzi to jak beda chcieli przychodzic to beda musieli przynosic niesmierdzace fajkami ubrania, bo ja padne i moje dziecko razem ze mna;/

Papcia- szacun ahhahah

a ja spadam do wyra bo usiedziec nie moge tak mie boli a należaco przechodzi.........

spijcie spokojnie dziewczęta dobranoc

reklama
Do góry