Pinka pewnie to Hiksy Briksy
Ale Ty sie biedulko meczysz caly czas... jedz lepiej do szpitala, niech wszystko sprawdza, bedziesz spokojniejsza
Papcia z mezami to tak zawsze, bardziej neizdecydowani, niz kobiety w ciazy;/ Co do boli to ja w nocy nie jestem w stanie spac plasko na plecach bo mnie wlasnie zaczyna jakos dziwnie kuc i tez jak pedegne nogi to przestaje... moze to normalne, bo ciezka miednica cos uciska...sama nie wiem
Ona kurcze ja w tej ciazy to strasznie malo pomidorowki jadlam, a przed ciaza to hektolitry... zupelnie o niej jakos zapomnialam... ale to jest pomysl na obiad na przyszly tydzien
P Dzieki
Katjusza mam wizje Twojego snu, jak mala gryzie
) Swoja droga wyobraz sobie jakby Ci sie dziecko z zebami urodzilo, masakra jakas... a sa takie przypadki
Ja wlasnie wrocilam z "cudownego" "pchlego targu" i jestem mega zadowolona... Na samym poczatku znalazlam karuzele Fisher Price`a Rainforest i kupilam ja za 5 funtow
:-) Co prawda zepsulo to reszte zakupow bo Emek w pracy i nie bylo jak tego niesc i ogladac reszte "smieci" ale karuzela to bylo cos czego jeszcze nie mialam wiec sie ciesze
)
Nocka mi srednio minela, caly czas sie budzilam przez bole okresowe ale oczywiscie mi minelo;/ Ale dzis niedziela, a mi sie kiedys snilo, ze rodzic bede w niedziele wiec szansa jest
) Poza tym mialo byc do konca lutego
P Tak wiec dzis to ostateczna data
P
A mala moja biedna caly ranek ma czkawke i wiekszosc wczorajszego wieczoru... pewnie przez meska impreze w domu;/
Milej niedzieli laseczki
Papcia z mezami to tak zawsze, bardziej neizdecydowani, niz kobiety w ciazy;/ Co do boli to ja w nocy nie jestem w stanie spac plasko na plecach bo mnie wlasnie zaczyna jakos dziwnie kuc i tez jak pedegne nogi to przestaje... moze to normalne, bo ciezka miednica cos uciska...sama nie wiem
Ona kurcze ja w tej ciazy to strasznie malo pomidorowki jadlam, a przed ciaza to hektolitry... zupelnie o niej jakos zapomnialam... ale to jest pomysl na obiad na przyszly tydzien
Katjusza mam wizje Twojego snu, jak mala gryzie
Ja wlasnie wrocilam z "cudownego" "pchlego targu" i jestem mega zadowolona... Na samym poczatku znalazlam karuzele Fisher Price`a Rainforest i kupilam ja za 5 funtow

:-) Co prawda zepsulo to reszte zakupow bo Emek w pracy i nie bylo jak tego niesc i ogladac reszte "smieci" ale karuzela to bylo cos czego jeszcze nie mialam wiec sie cieszeNocka mi srednio minela, caly czas sie budzilam przez bole okresowe ale oczywiscie mi minelo;/ Ale dzis niedziela, a mi sie kiedys snilo, ze rodzic bede w niedziele wiec szansa jest
A mala moja biedna caly ranek ma czkawke i wiekszosc wczorajszego wieczoru... pewnie przez meska impreze w domu;/
Milej niedzieli laseczki
w weekend przerwa od porodów widzę.
tak wody chlup i porod.
trzymajcie się ciepło:-)