reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Witam cieplutko i słonecznie, widzę że rozpakowywanie ciężko idzie;-):-D:-). Wysłałam M z chłopakami na sanki i mam chwilkę dla Was:tak::-):cool:.
Jeśli chcecie zakładać nowe tematy to macie wolną rękę:tak::-).
a tak wogóle laski to mam pytanko czy wy np też macie takie straszne bóle bioder w nocy? ja np do tego jak mam nogi podkurczone to bolą biodra i jest ok ale jak je wyprostuje to momentalnie mam skurcze od bioder w dól a dzisiaj nawet w łokieć mnie złapał masakra a jak już wstane to jest ok tylko po10minutach mam taki nacisk na oczy jakbym miała kamienie na powiekach i boli jak ruszam oczami po ok 30min przechodzi ale nie powiem żeby to mnie nie martwiło bo nigdy takiego czegoś nie miałam

no i trzymać kciuki bo właśnie mam w piekarniku mój pierwszy chleb
Mnie biodra nie bolą ale jak wstanę w nocy na siku to wstać wstanę ale kroki to jak robocop robię, nogę ciągnę za nogą - rozruszać nie mogę.:no: Papciu, później skrobnę na PW recepturę na chlebek:tak:. Moje dla m na wyjazd i zamówienie właśnie się pieką:tak:.
Bosa, fajnie ze odnalazłaś się w roli Matki-Polki;-):tak: - spróbuj karmić Stellkę przez nakładki - może wtedy nie będzie boleć:dry:.
Harsh, popieram Papcię - zrobisz wydawniczą furrorę na miano Harrego Pottera;-):tak: a i śniłaś mi się w nocy:tak::happy2:.
Tulip, dobrze Ciebie rozumiem z przyzwyczajeniem, u nas też obiado-kolacja późno.

reklama
hej
u mnie coraz lepsza forma, chyba mnie ginka za mocno nastraszyła tym porodem w 37tc, bo nic się nie dzieje ;-) dziś wstałam z wyra i po obiadku u teściów, ruszyłam z labką, Wiktorem na skuterze i M. na godzinny spacer po polach w śniegu. Miałam nadizeję dostać jakiś skurczy w razie jutrzejszego ktg i wizyty na oddziale, ale nic wróciłam w ogóle nie zmęczona :dry: tylko ząb mnie zaczął boleć...
aaa waga mi leci w dół, w środe na czczo było 74kg, dziś po obiedzie 2 daniowym i 2 szklankach kompotu 73kg, jeść mi się nie chciało ostatnie dni i efekt jest.
Auć ząb boli coraz mocniej. Paracetamol pomoże? Bo problemów z zębami nie miałam od dawna. Auu
ide

Jaka ja jestem padnięta. Wczoraj cały dzień nauki z etyki o jakichś eudajmonizmach, dentaulogizmach czy jak to tam było haha a dzisiaj od 6 na nogach i o 8 egzamin. Odsypiałam pół dnia a teraz sie lenię!

I kuźwa zgubili mi indeks na uczelni i nikt nie wie gdzie on jest! No szlak mnie trafił... Jutro zadzwonię do dziekanatu i zrobię awanturę!

Marta ja dzisiaj już jeden upiekłam bo znalazłam stary przepis ale tylko z otrebami bez dodatków bo do biedronki daleko a u mnie w sklepie tyci paczuszki przeszło5zł wiec se darowałam a nastepny już na jutro zarobiony :-)

Ewi no a jak Ci ten egzamin poszedł?:confused:

HARSH tylko jak już zrobisz furore i zarobisz fortune to fifty fifty bo pomysł był mój;-)

Jak mnie łep boli chodze tylko i sie pokładam nawet na spacer dupska nie ruszyłam mimo że tak ładnie było

Ostatnia edycja:
Ale sie poryczalam jak przeczytalam opowiesc Bosej o porodzie. Tak wszystko... easy-peasy. Teraz reszta dziewczyn pisac :-)

A Malinaa to kiedy ze szpitala ze swoim szczesciem wychodzi?
No i dzis kolejny bobas sie urodzil :-)

Mnie dzis mdli, troche czysci, ale nie przeszkodzilo mi to w pozarciu pollitrowych lodow truskawkowo-sernikowych, ktore to beda moimi ulobionymi od dzisiaj.
Bola mnie plecy, miesnie i czuje sie jakbym grype zaraz miala dostac. No i zimno mi.

Chyba spac pojde, albo znajde jakas nowa odmozdzajaca gierke...

ale byla cisza przed burza:) cicho, cicho a tu nagle wredniak i bose ze swoim spa wypalila:) dobre wejscia macie laski:)

agacina - wiesz ty masz jeszcze 3 dni do porodu?????????????????????????????????????????:szok:

Widzę,ze ktoś urodził..muszę prześledzić wątki. Trochę przysnelam,alarm niezadzwonil i jestem godzinę do tylku.

Harsh- mój to Holender i tak strasznie wspiera lokalny klub- ze jak mu nie idzie to tragedia. Nic sie wtedy nieliczy..dziś był remis- wiec przeżyłam hihi.

Papciu- to może praca w mięsnym lub kwiaciarni będzie rozwiązaniem na zrzucenie naszych ciazowych brzydkie po porodzie..własnie przed obiadem polknelam kanapkę z nutella

reklama
Do góry