reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
malina o tak! uwielbiam takie odpowiedzi w stylu "a czy ja Ci nie pomagam?" lub też "a przecież mógłbym Ci w ogóle nie pomagać, no nie?" ;)

Pinka ja wiem że się nie pogniewasz ale jakbym się nagle zwaliła z całą rodzinką to by dopiero było hehe chociaż na 3-4 dni to w sumie jeszcze można jechac bo na dłuzej to sobię nie wyobrażam komuś na głowie siedzieć przy takich małych dzieciach a jak juz jechac do Anglii to na dłuzej. Ale za rok jak będzie lotnisko to się odwiedzimy;) bo i dzieci starsze i łatwiej dolecieć;)

Mieszkanko czyściutkie, Jasiek nakarmiony i wykupkany, mama wykąpana i najedzona, tata też, więc możemy ruszać.. Mamy zaproszenie na grilla, Jasiek pozna koleżanke o miesiąc młodszą ;)
No i wreszcie się doczekałam swojego gaduły, wystarczy, że posadzę Jasia w leżaczku, dam jaką zabawkę, to nadaje jak dziki ;)

Ewi -to niech budują ;-)) rok szybko zleci a ty zbieraj kasiute co na shoping wypadniemy:tak:
Malina- zobacz jak niewiele do szczęścia potrzeba nie?? kiedyś nawet bym nie powiedziała ze głupia kapiel i spokojnie zjedzone sniadanie to będzie taki rarytas:-D

Witam,
u nas piękny weekend się zrobił. Dziedzia grzeczna, humorki i nam dopisują. Zaliczyliśmy spacer dwugodzinny i pyszny obiad. Szkoda, że jutro już poniedziałek i znowu sama z Malutką:-(Miłego popołudnia i wieczoru.

reklama
Do góry