reklama
Pinka uważaj z tym zapraszaniem bo zaraz pół forum się do Ciebie wybierzehehe
he he ja sie nie pogniewam..... zobacz na zam......;-)
Ewi82
Fanka BB :)
Pinka ja wiem że się nie pogniewasz ale jakbym się nagle zwaliła z całą rodzinką to by dopiero było hehe chociaż na 3-4 dni to w sumie jeszcze można jechac bo na dłuzej to sobię nie wyobrażam komuś na głowie siedzieć przy takich małych dzieciach a jak juz jechac do Anglii to na dłuzej. Ale za rok jak będzie lotnisko to się odwiedzimy
bo i dzieci starsze i łatwiej dolecieć
Mieszkanko czyściutkie, Jasiek nakarmiony i wykupkany, mama wykąpana i najedzona, tata też, więc możemy ruszać.. Mamy zaproszenie na grilla, Jasiek pozna koleżanke o miesiąc młodszą 
No i wreszcie się doczekałam swojego gaduły, wystarczy, że posadzę Jasia w leżaczku, dam jaką zabawkę, to nadaje jak dziki
No i wreszcie się doczekałam swojego gaduły, wystarczy, że posadzę Jasia w leżaczku, dam jaką zabawkę, to nadaje jak dziki
Ewi -to niech budują ;-)) rok szybko zleci a ty zbieraj kasiute co na shoping wypadniemy
Malina- zobacz jak niewiele do szczęścia potrzeba nie?? kiedyś nawet bym nie powiedziała ze głupia kapiel i spokojnie zjedzone sniadanie to będzie taki rarytas

Malina- zobacz jak niewiele do szczęścia potrzeba nie?? kiedyś nawet bym nie powiedziała ze głupia kapiel i spokojnie zjedzone sniadanie to będzie taki rarytas

magdzior1985
Fanka BB :)
Patik – myślę, że maksimum ok. 250zł. Myśleliśmy, że uda się coś taniej, ale z drugiej strony nie chcemy kupić badziewia. Teraz zastanawiamy się nad czymś takim BABY DESIGN krzesełko do karmienia PEPE wys. 0zł (1703925335) - Aukcje internetowe Allegro
Julia – poprawy samopoczucia życzę
Malinka – udanego grillowania:-)
Julia – poprawy samopoczucia życzę

Malinka – udanego grillowania:-)
Witam,
u nas piękny weekend się zrobił. Dziedzia grzeczna, humorki i nam dopisują. Zaliczyliśmy spacer dwugodzinny i pyszny obiad. Szkoda, że jutro już poniedziałek i znowu sama z Malutką:-(Miłego popołudnia i wieczoru.
u nas piękny weekend się zrobił. Dziedzia grzeczna, humorki i nam dopisują. Zaliczyliśmy spacer dwugodzinny i pyszny obiad. Szkoda, że jutro już poniedziałek i znowu sama z Malutką:-(Miłego popołudnia i wieczoru.
reklama