reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Pinuś przytulam :* Moja pierwsza @ też była masakryczna, ból koszmarny i zalewało mnie hektolitrami, a teraz w dokładnie 5 tygodni druga @ już spokojnie, ale czuję się i tak ogólnie jak wypierdek mamuta ;p

Grillowanie super!! Byliśmy od 14 do 19, Jasiek zaliczył dwie drzemki na świeżym wiejskim powietrzu, a my fajne pogaduchy z dawno nie widzianymi znajomymi, teraz czekamy na rewizytę ;)

witam wieczornie :-)
mały zdecydowanie lepiej, nadal piszczy, ale jest też radosny. Ciekawe czy mamy 3 ząbek? Ciężko mi było znaleźć, ale wydaje mi się, że coś nam na dole wyszło, jednak nie mam pewności.
Maks uzależnił się dosłownie od smoczka, ale jak mu pomaga, to niech sobie ssie.
Jutro ma być u nas pogorszenie pogody, więc się okaże jak będzie się zachowywał w domu.
Dziś próbowaliśmy zupki gerbera, w której jest dodatkowo pietruszka, ale zdecydowanie woli bobovite i tą ledwo co tknął. Mi też bardziej smakuje bobovita, bo ta z pietruszką ma taką lekką goryczkę.
Przeszliśmy już całkowicie na mleko bebilon :tak:

Lecę poczytać co u waszych kruszynek

Witam sie wieczornie.....dzien minal w sumie bez rewelacji spacer dlugi i ogolnie ok.maly po dlugim meczeniue sie w lozeczku zasnal......dotad uzywalismy smoczka Aventu jednak ciagle mu wypadal kolezanaka poecila mi nuka....maly teraz sie od niego uzaleznil jednak niestety ten bardzo odciska sie na jego buzce i teraz nieiwem co zrobic ;/
zastanawiam sie czy z racji tego,ze u as wybor jedznia dla niemowlat jest bardzo maly czy nieskorzystac ze sklepow internetowych np.dodomku.pl hmmmmm.....
mam jeszcze pytanko czy jak podajecie owoce ze sloiczka to cala ilosc czy dzielicie na dwa razy ??
ja jutro do lekarza z tym biodrem posladkiem kregoslupem czy sama niewiem czym.....kurde normalnie opieka nad dzieckiem z tym bolem jest ciezka niech przepisza konkretnie cos bo oszaleje jeszcze refluks dal o sobie znac i dzis chyb zauwazylam ze mam jakas depressje......ciage placze bez powodu nieiwem o co chodzi....a to se przzypomne ciaze...a to cos mnie boli.......i wogole nieiwem chyba powinnam zrzucic sie z mostu hahhahahhaha (zart)

koncia ciesze sie ze u Was juz spokojniej i wogole dziewczynki zycze wszytskim milego wieczorku:)

Wziełam 3 nospy i jakoś zyje:tak::tak: byle noc przespać:tak:

Patik- fajne to krzesełko macie.....
Malina- super ze wypadzik wam się udał my się kisilismy dziś w domu:wściekła/y::wściekła/y:
koncia- moze teraz kiełki przystopują u was co??? oby:tak:

Koncia, super, ze Maksiowi lepiej, bo troche mnie nastraszylas tym zabkowaniem. Pinka tez mnie straszy @ ale malinka pociesza, ze tylko pierwsza taka. Moja Laurka cale szczescie lub nieszczescie budzi sie co 3 godzinki na karmienie, wiec moze jeszcze mi sie uda pociagnac bez ciotki.
A propo karmienia, zaraz skacze na laktacyjny bo mam pytanko.
Uff ale mialam weekend, jeszcze przed chwila szorowalam mopem podlogi, ale efekt marny. Normalnie cos mnie naszlo na ogaria ie balaganu jakbym gniazdko dziecku wila. Swoja droga, co ja robila jak malej nie bylo, cholercia tyle czasu mialam, zeby w szafach porzadek zrobic..czy ja naprawde tak zle sie czulam- juz nie pamietam

Hej!

Wracamy jutro do domku;-) Nawet się cieszę,trochę stęskniłam się za starymi śmieciami:cool2: A dziś-upał i jeszcze raz upał;-) Jeśli chodzi o spacery to mój eMek też ciągle narzeka,że nie ma gdzie chodzić, że chodnik nierówny, itp. wymówki. Ostatnio nawet wypróbowałam metodę w stylu: "to ja idę , a Ty posprzątaj całe mieszkanie" i wiecie co? Zgodził się! Wolał sprzątać. W sumie to mnie aż tak nie zdziwiło,bo eMek lubi np. wycierać podłogę w mieszkaniu. On trochę taki pedant jest. Osobiście trochę mnie to wkurza, bo jak widzę okruszek na ziemi to nie lecę od razu z mopem;-) No, ale może lepszy taki niż gdyby miał wiecznie śmiecić:-)

Pinka rozbawiłaś mnie tym podwoziem:-D A ja czekam na pierwszą od roku @;-) Ale bym chciała zobaczyć Ciebie w blondzie...:cool2:

reklama
Do góry