magdzior1985
Fanka BB :)
My już po szczepieniu. Nawet nie było tak źle
Pawełek waży 6840g i 68,5cm ma :-)Lekarka potwierdziła moje przypuszczenia o skazie białkowej:-( Bo oprócz ulewania po spożyciu przeze mnie mleka i jego przetworów Pawełek ma takie wypryski w okolicach łokci. Dostaliśmy receptę na maść, i mamy się karmić dalej cycusiem, a jeśli zajdzie potrzeba to wprowadzimy Bebilon Pepti.
Patik – zdecydowałam się na to krzesełko w kolorze Red/Blue Marine
Spring – niestety bandyctwo na każdym kroku
Współczuję:-(
Koncia - &&& za pierwszą jazdę i szybkie zrobienie prawka
Pawełek waży 6840g i 68,5cm ma :-)Lekarka potwierdziła moje przypuszczenia o skazie białkowej:-( Bo oprócz ulewania po spożyciu przeze mnie mleka i jego przetworów Pawełek ma takie wypryski w okolicach łokci. Dostaliśmy receptę na maść, i mamy się karmić dalej cycusiem, a jeśli zajdzie potrzeba to wprowadzimy Bebilon Pepti. Patik – zdecydowałam się na to krzesełko w kolorze Red/Blue Marine

mobilizacja najważniejsza:-)Mam mocne postanowienie codziennie coś zrobić w mieszkanku przed tymi chrzcinami, chociaż będą tylko sami swoi, ale przynajmniej jest jakiś mobilizator!
Spring – niestety bandyctwo na każdym kroku
Współczuję:-(Koncia - &&& za pierwszą jazdę i szybkie zrobienie prawka

Nie zazdroszczę skazy..
a jak śpią razem to i ja mogę nogi wyłożyć a potem sie razem ładnie bawią w łóżeczkach czy na kołderce wiec albo mogę znowu nogi wyłożyć albo coś w domku po prostu zrobić ha ha 

. Co do nocki to Pablo wstał po 5-ej, standardowa godzinka zabawy i kimka do 8:20
.