spring
Szczęścia dwa :)
spring to jutro mam dzień wolnyDziś to Marcin szaleje na koncercie
Aaa,sorki-nie doczytałam
:-) To napisz jutro czy był szał w eMowskich oczach

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-) To napisz jutro czy był szał w eMowskich oczach

julia no to na spotkanie w Trójmieście możesz pędzić
Dzień mija spokojnie, młoda już usypia na dobre, w ogóle była dziś mega śpiąca. Pobawiła się dwie godziny i kima przez godzinę, zabawa dwie godziny i kima przez 2,5h. Dzięki temu pochłonęłam kolejną książkę. Dziś zdałam sobie sprawę, że to nie kakao mi najbardziej brakowało, kiedy musiałam odstawić mleko, tylko czekolady na gorąco! Mniam!!! Coś czuję, że szybko nadrobię stracone na diecie bezmlecznej kilogramy :/

ale jestem mega zadowolona bo robię to co lubie

i mam mega powera nawet nie pijąć red bulla
bo dziś cięzki dzień był
i spać bo jutro na zakupy muszę pare drobiazgów zakupić do fotek

dzieciaczki były takie fajniutkie, a najśmieszniejsze było to, że wszyscy dookoła gapili się na nas zdziwieni co to za brygada, czy wszyscy się umówili i urodzili bąble w tym samym czasie??! 
. Wczoraj Mała osłabiona szczepieniem pięknie zasnęła, niestety budziła się średnio co godzinę, tak było głośno. Oby do zimy!