reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
julia no to na spotkanie w Trójmieście możesz pędzić :)
spring to jutro mam dzień wolny :) Dziś to Marcin szaleje na koncercie

Dzień mija spokojnie, młoda już usypia na dobre, w ogóle była dziś mega śpiąca. Pobawiła się dwie godziny i kima przez godzinę, zabawa dwie godziny i kima przez 2,5h. Dzięki temu pochłonęłam kolejną książkę. Dziś zdałam sobie sprawę, że to nie kakao mi najbardziej brakowało, kiedy musiałam odstawić mleko, tylko czekolady na gorąco! Mniam!!! Coś czuję, że szybko nadrobię stracone na diecie bezmlecznej kilogramy :/

no teoretycznie tak ale ja niestety malo mobilna jestem ,nie mam samochodu a na trasie trojmiasto Hel sa takie teraz korki ze masakra .......sa w lecie tramwaje wodne jednak chyba sama bym nie poplynela jeszcze z malym .....ale dziewczynki z trojmiasta jak beda mialy ochote too w wiekszym gronie zawsze moga stateczkiem podpynac hhahaha.w grupie razniej:) :-)

Hey! My już po zakupach, niestety tłok w Ikei był straszny, ale Jasiek był tak zafascynowany wszystkimi pomieszczeniami, że zniósł dzielnie całą wyprawę :D Nie będę pisać, co kupiłam, tylko jak zroibimy pokoik to wkleję fotki i już :) A teraz lecę do kąpieli..

Witam wieczornie

Mózg mi się lasuje dosłownie!!!!! od tej nauki ha ha ha już zapomniałam jak to jest się uczyć:-D:-D:-D:-D ale jestem mega zadowolona bo robię to co lubie:tak::tak::tak: i mam mega powera nawet nie pijąć red bulla:-D

Zraz obrobimy z meżem browarka:-p bo dziś cięzki dzień był:eek: i spać bo jutro na zakupy muszę pare drobiazgów zakupić do fotek

pozdrawiam laseczki

Wpadam na chwilę przed pójsciem spać.

Fajnie, że spotkanie w Krk takie udane :))) Dziewczyny, czekamy na fotki.

Zazdroszczę Barbra, że możesz dziecię na cały dzien zostawić, Ja to maks na 2h, bo potem jest płacz o cycka. Może teraz jak zaczęłam rozszerzać dietkę, to cos się zmieni.

A my dzis bylismy na odpuscie u moich rodziców na wsi. Super zabawa. Proboszcz jest swietnym organizatorem. Było ciasto, nalesniki, frytki, zupy i grill. Nawet piwo ksiądz załatwił. Oczywiscie wszystko za opłatą (ale niewygórowaną), bo to zbiórka funduszy na swietlicę była. Do tego loteria, gdzie za każdy los dostawało się jakiegos fanta, a później było jeszcze losowanie nagród głównych. Nam udało sie wygrać materac dmuchany. A z lepszych nagród były jeszcze: rower, weekend nad morzem, wicieczka kajakowa, suszarki, lokówki, namioty, itp. Jak to na porządnej wiejskiej imprezie były też tańce, a o 22 nawet fajrwerki :))))
Zmykam spać po dniu pełnym wrażeń.
Do jutra :)

Scarletka-a le ty cyganisz Twoj super boy wcałe nie był najgłośniejszy itp- wszystkie dzieciaczki były superowe i grzeczne:)

Milo się czyta ze spotkanie się wam udało.Tu na forum jest wesoło a w rzeczywistości pewnie 100 razy lepiej było:tak:

u mnie dziś cały dzień na rekach,ząbki się wyrzynają i Jamie sam nie wiedział czego chce ale to i tak wakacje w porównaniu z etapem kolek:-)

malina
czekamy na zdjęcia
fifronka zmykasz spać czy materac testować?:-D
pinka widzę ze jesteś uskrzydlona przy tym kursie,fajnie ze masz odskocznie i robisz coś dla siebie i w dodatku coś co lubisz!!//co do mleka to my zmienialismy chyba 4 czy 5 razy i dopiero bezlaktozowe pomoglo 3mam &&& za Eryczka zeby sie biedny nie męczył
kangu co do ząbków to mój Jamie ślinił się od drugiego miesiąca a przy wychodzeniu ząbków jego dziąsła były spuchnięte jakby mu ropa podeszła przez około tydzień zanim mu się przebiły

Ostatnia edycja:
było wesoło :-D dzieciaczki były takie fajniutkie, a najśmieszniejsze było to, że wszyscy dookoła gapili się na nas zdziwieni co to za brygada, czy wszyscy się umówili i urodzili bąble w tym samym czasie??! :-D

reklama
Witajcie Mamusie,
Bardzo się cieszę, że spotkanie w grodzie Kraka sie udało. Następnym razem do Was chętnie dołaczę. Ja za to mam noc w plecy. Mieszkam koło wielkiego parku. Kiedyś ta lokalizacja była atrakcyjna, a teraz poważnie zastanawiamy się nad zmianą mieszkania. W sezonie co weekend są koncerty i inne zakrapiane imprezy. Grają do ok.2.00, a potem pijani drą się pod oknami, a zdarzają się też pseudo kibole i ustawki:szok:. Wczoraj Mała osłabiona szczepieniem pięknie zasnęła, niestety budziła się średnio co godzinę, tak było głośno. Oby do zimy!
Miłej niedzieli:-)

Do góry