Miło że mnie przyjęłyście do swojego grona
W takim razie się może napisze kilka słów o sobie
Mam na imię Patrycja , w marcu skończyłam 30 lat jestem z Wrocławia. 29.03 urodziłam synka przez cc. To moje pierwsze maleństwo więc mam niewielkie doświadczenie ale na szczęście instynkt matczyny jak na razie mnie nie zwodzi chociaż tyle
.Mój synek już siada jak go sobie sadzam na kolanach i opieram o siebie w takiej pół leżącej pozycji.Przewraca się jak na razie na prawy bok i tak się zastanawiam jak go symulować żeby się próbował na lewy przewracać
.Macie jakieś dobre sposoby na to? Ja ostatni swoje dziecko znajduje często w poprzek łóżeczka taki z niego wiercioch
.
Jeszcze jedno mam pytanie czy wam też wypadają włosy ? Mnie zaczeły wypadać 4 miesiące po porodzie czyli nie dawno.Strasznie mi wychodzą po prostu sajgon wszędzie ich pełno i jeszcze do tego się jakieś takie sianowate zrobiły.Nie wiem co mam z nimi zrobić , może macie jakieś rady
Jeszcze jedno mam pytanie czy wam też wypadają włosy ? Mnie zaczeły wypadać 4 miesiące po porodzie czyli nie dawno.Strasznie mi wychodzą po prostu sajgon wszędzie ich pełno i jeszcze do tego się jakieś takie sianowate zrobiły.Nie wiem co mam z nimi zrobić , może macie jakieś rady
Ostatnia edycja: