patik80
Fanka BB :)
futrzakowa no to niezłe masz nocki, może Piotrusiowei w końcu się znudzi te pelzanie i doceni sen nocny
koncia a ja myślałam że nasza lekarka jest do d..py...Twój ją dzisiaj przebił
patris brawa dla synka
wydaje mi się że ten kg na 7 tyg to wcale nie jest aż tak mało, nie martw się na zapas najwazniejsze że przybrał na wadze, zobaczysz jak będzie za kilka tygodni:-)
masala moja Zosia ma 66cm na ostatnim szczepieniu (choć emek jak ją mierzył to wyszło mu 71cm) i mam zapisane w ksiązeczce że to 75 centyl;-)
a my po piatej wybraliśmy się rodzinnie z emkiem na spacer i nie zdążyłam godnolą z ganku zjechać i sie rozpadało...trochę odczekaliśmy ale padało coraz mocniej - poleciałam tylko po obiecane lody i poszliśmy do domu... teraz widzę że znowu słonko wygląda - oszaleć można z ta pogodą
koncia a ja myślałam że nasza lekarka jest do d..py...Twój ją dzisiaj przebił

patris brawa dla synka
masala moja Zosia ma 66cm na ostatnim szczepieniu (choć emek jak ją mierzył to wyszło mu 71cm) i mam zapisane w ksiązeczce że to 75 centyl;-)
a my po piatej wybraliśmy się rodzinnie z emkiem na spacer i nie zdążyłam godnolą z ganku zjechać i sie rozpadało...trochę odczekaliśmy ale padało coraz mocniej - poleciałam tylko po obiecane lody i poszliśmy do domu... teraz widzę że znowu słonko wygląda - oszaleć można z ta pogodą