spring
Szczęścia dwa :)
No ja niestety Jasia już nie uziemięspring Zosia śpi - więc jedno dziecie z głowya Hania je w tym samym czasie co ja wiec jest uziemniona w krzesełku
![]()

A czasem by się przydało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja niestety Jasia już nie uziemięspring Zosia śpi - więc jedno dziecie z głowya Hania je w tym samym czasie co ja wiec jest uziemniona w krzesełku
![]()

A czasem by się przydało
he he to fajnieMilutek w sprawie paszportu nie pomogę niestety bo nie wiem jak jesta jak Gwiazdeczki? lepiej?
moja Hanka jak patrzy na Twoje bobaski w sygnaturze to zawsze z bananem na ustach mówi" mamo te dzidziusie tańczą"![]()
. Był moment, kiedy nie jadła prawie w ogóle i zaczęła mi odrobinę z wagi spadać, na szczęście udało się to zatrzymać i nawet wróciła do swojej wagi, czyli 7,1 kg. Jakimś cudem nadal wygląda jak skończony serdel, najwyraźniej ma przemianę materii po mamusi i tyje od samego powietrza.
.

terror mi w domu urządza
Na szczęście wczoraj na spacerku rozdarł się tak tylko kilka razy przez 4h, a pogoda jest ok, więc o 13 wybywamy i pewnie znów połazimy do 17.
marzę o jakiejś aktywności, z której byłby pożytek, bo się strasznie nudzę
bym nawet ogródek mogła wypielić... (czego nienawidzę! )