reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

My już po spacerku. Na szczęście deszcz nas nie dopadł. Ania zdrzemnęła się w wózku,a Jaś "roznosił' całe osiedle:-D Na obiad w końcu ugotowałam krupnik. Żeberka pieką się w piekarniku. Mam nadzieję,że będą dobre:-p

Pabella
rozbawiłaś mnie tym tekstem:-D Muszę to przećwiczyć z Anią:tak: A z palcem-uważaj, ja kilka lat temu tak niefortunnie zaryłam stopą,że miałam podejrzenie złamanego palca. Na szczęście był "tylko" stłuczony. Do dziś go czasami czuję:cool:

Masala, Patik najlepszego dla Amelki i Zosi z okazji 5 miesiączka:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie urlopowo :)

Nadal wypoczywamy w Świnoujściu. Pogoda taka sobie, tylko w poniedziałek było ładnie, więc poplażowaliśmy.
Zamiast Internetu mamy tu Interniet, więc tylko na chwilkę do was wpadłam. Strony ładują się po kilka minut i nie mam szans poczytać co u was słychać.
Trzymajcie się, postaram się zajrzeć w weekend, kiedy zmienimy miejsce pobytu.
Buziaki :*

My już niestety po spacerze, tak wieje, że myślałam, że mi głowę urwie. Osłoniłam małego przed wiatrem jak się dało i marudził, bo nic nie widział, także stwierdziłam, że nie będę marznąć skoro taki niewdzięczny :-p Ale czarne chmury wiszą od rana i tylko czekam aż deszcz lunie...Teraz młody nadziera się w łóżeczku i zaraz mu podam deserek, żeby jakoś sobie zająć czas i zamknąć mu buzię :sorry:
I wstawię pranie, może coś chałupę ogarnę, bo jutro znajoma wpada. A na obiadek dziś sosik meksykański z fasolą, kukurydzą i groszkiem ze świderkami i mielonym z łopatki, jakoś tak mi wyszło, bo na ryż nie miałam ochoty...

Pinia
, wiem, że będą przybierać mniej, ale do niedawna był to kg na miesiąc i nie było w tym nic złego. Ostatni raz Maks był ważony 12 czerwca i miał 8kg po mleku i przed kupą :-D I doktorka powiedziała, że ma 200g nadwagi.

Mili, ja się dziwię, że dopiero to łóżeczko spuszczacie, dziewczyny już tak pięknie siedzą :tak:

Malina, współczuję kolejnej ciężkiej nocy, może w dzień Ci Jaś wynagrodzi

Scarlet, jastaram się nie przejmować, ale ja też całe dzieciństwo słuchałam, że mam nadwagę i przez to mam kompleksy na starość...

ola, muszę czekać, bo w tej samej przychodni można zmieniać lekarza tylko co 6 miesięcy... Fajnie, że tak długo pospałyście :-D

izabela, siły życzę ;-)

masala, a wlałaś wody do tej kaszy? :-p

Ja tylko na chwile bo mlody na obiad czeka;-)

Ola -Nikita to jest mega bałaganiara!!!!!!!!

a oto dowód tak wygladal jej pokoj zanim go ogarnelam:-D:-D:-D

a tak jak matka wpadła:-D:-D

ok lece bede potem to doczytam:-p

Spring Scarlet- piekny jak wysprzatany ha ha !!!

Koncia- kurcze 200gr to zaledwie kostka masła:-D:-D ja bym sie az tak nie przejnowała he he jak zacznie raczkowac i chodzić to wszystko zgubi zobaczysz....

Fifi- odpoczywaj ile wlezie!!!!!!!! i daj trochę tej pogody
Patris zdrówka dla syneczka i multum buziaków;:-p
\
a ja zamiast obiad to paczkę m&m's juz prawie zjadlam:szok::szok::szok:

Moje dziecko na urodziny chce tort Hello Kitty wiec trzeba upiec mysle ze dam radę tort Barbie juz jej piekłam i motyla więc z tym tez nie powinno byc tak źle...

Koncia - dobrze, że ci Maksia z wózka nie wywiało :-) ja z Natką nie wyszłam, choć trochę żałuję.. za to wpadłam w szaleństwo prania i wyprałam wszystkie zabawki, teraz dyndają na drążku a Natka nie ma czym się bawić... :eek:

Pinka - Ty to działasz jak tajfun puszczony na wideo od końca :-)

gin niewie co to i kaza robic inne badania i markery nowotworowe......jutro jade z zpolecenia znajomej do dobrego specjalisty do Gdanska......zaczyna sie .......bardzo sie boje....niechce za bardzo smucic dlatego tak malo pisze....buziaki kochane

reklama
Pinia to nie jest bałagan tylko tworczy nieład;) sliczne mebelki:)
Julka bedzie dobrze&&&&&&&&&
Fifi odpoczywaj ile sie da,pogoda wroci;)
Katjusza jaka szybka jestes;) moja Gosia poszła jednak z babcia na spacer bo przez moment nie padało;)
Koncia w ta pogode na spacerze to najbardziej my mamy przekichane;)

Do góry