Yes yes yes! Dobrnęłam do końca waszych postów od wczoraj. 7 bitych stron.
lokata super że z Malwiną tak dobrze jest i że się wysypiasz
koncia lekarz do wymiany :/ a nosidełko bardzo fajnie wygląda
Julia tylko spokojnie, pamiętaj że nie jesteś sama. Musisz być dzielna i nie okazywać nerwów przy Dominiku, bo on to niestety świetnie wyczuwa :/
Patris ja też myślę, że lekarka postraszyła cię z tą wagą. Mnie też tak postraszyła na początku lekarka w sprawie wagi Mai, a ona po prostu kruszynka jest i wcale nie musi ważyć już np. 8kg, bo jej akurat teraz wystarczy 6385g
Spring no widzisz i takich lekarzy powinno być więcej, widać że się interesuje pacjentami a nie na odwal się pracuje od 7 do 15 i nara…
Masala i Patik wszystkiego naj dla Amelii i Zosi – rówieśniczek mojej Mai

dla Amelki dodatkowe brawa za postępy
U mnie wczorajszy wypad do miasta jak najbardziej udany, przyjaciółka pocieszona i podniesiona na duchu; do domu wróciłam po północy!! :O
A dziś byliśmy u dwóch lekarzy pediatrów. U pierwszego, bo wzięliśmy młodą na szczepienie wreszcie (3 dawka tych podstawowych szczepień); po ukłuciu oczywiście wrzask niemiłosierny, ale wzięłam ją na ręce mocno przytuliłam i się momentalnie uspokoiła. Dzielna dziewczynka! Potem krótka wizyta u teściów, która Maja przespała wymęczona przez szczepienie pewnie. A o 15ej kolejna wizyta u zupełnie nowej lekarki w prywatnym centrum. Pani doktor przemiła, zwróciła uwagę na to, że Maja jest jakby lekko skręcona w jedna stronę i kiedy pociągnęła jej prawą nogę za lewą to prawe ramię nie podążyło za nogą tylko zostało na stole. Mówi, żeby się temu przyglądać przez dwa tygodnie, ciągnąć tak tę nogę i jak nie będzie postępów z ręką to będzie rehabilitacja. Ale ja myślę, że po prostu ona dopiero zaczęła się sama na lewy bok odwracać bo do tej pory tylko na prawy ciągle ją ciągnęło i z tego też boku na brzuch się obracała. Więc jak teraz zaczęła na lewy się kulać to się to wyrówna. Zobaczymy. Jak wróciliśmy do domu była kąpiel i o 19ej młoda już zasnęła. Pewnie o 5ej będzie pobudka, więc zbieram się do spania.
Miłej nocy dziewczyny!