reklama

Marcóweczki 2011

Uff szczepienie pneumo zaliczone, na szczęście płacz szybko dało się ukoić, teraz smaruję altacetem, żeby nie wyszła gruda jak poprzednio.. Wszystko rozwojowo pięknie, nawet sobie usiadł sam i się pani dr wielce zdziwiła ;) Powiedziała, że ma czas na przewracanie z brzuszka na plecki, na pełzanie, że i tak jest powyżej normy, więc jestem bardzo dumna ze swojego synka :D A waży 8600g, czyli w 6tyg przybrał 700g i jest na 75 centylu :) To tyle, więcej nie mam siły pisać, bo kolejna noc do bani, o 5ej psychicznie nie wytrzymałam i poszłam po eMka, który śpi w drugim pokoju, kazał mi iść odespać, ale z tego wkurzenia nie dałam rady już zasnąć :/ Może zdrzemnę się z Jasiem w ciągu dnia.. Pogoda paskudna, normalnie jesień..

reklama
U nas i wczoraj ładnie i dzisiaj słonko świecie. Tak rześko jest, przyjemnie. Em w Warszawie, ja z chłopakami sama, koło południa wybywamy do teściów na obiadek, a potem spacerki, trzeba korzystać.
Malinuś super, że szczepienie gładko poszło. Dzielny Jasiu:-D A wagowo mój Bartek go goni:-D
Magdziorku zazdroszczę takiego dnia dla siebie mmmmmmmmmm narobiłaś mi ochoty. Powodzenia ze zbieraniem mleczka. U mnie susza i nie ma mowy żebym cokolwiek zamroziła,zapasy wykorzystałam i ledwo starcza na kolejne karmienia.

hej dziewczyny :-)
Pogoda dziś beznadziejna, całe niebo ciemne, słońce już sie nie przebije, ale i tak spróbujemy się przejść, no chyba, że nagle zacznie padać.

Malinka, to Jasiu zwolnił, mój klusek pewnie go teraz przerósł lub dogonił, bo jest wiekowo młodszy :-) i fajnie, że doktorka go tak pochwaliła, miło się słucha takich rzeczy, przynajmniej wiesz, że Jasiek zdolny chłopak :tak:

barbra, pewnie małej się to samo wyrówna :tak:

Malinuś - to fajnie że już po szczepieniu:-)

u nas noc wpożo... a teraz czekam kiedy mały zaśnie na drzemkę bo muszę chwilę popracować...

co do wagi to mój mały pewnie teraz jest w końcówce peletonu:-) z wagą 6950...

witam sie jak juz scarlet wspomniala u nas slonecznie choc wietrznie młodzież uciela sobie drzemke po 2 sniadaniu :tak:
spring trzymam kciuki za wizyte &&&
malinka gratulacje ciesze sie ze Jas robi postepy i jeszcze komplementy zbiera :tak:
scarletka udanego spacerowania :-)
futerko jesli cie to pocieszy to moja Emilka wazy 7020 g wiec wagowo jak Piter chociaz wiem e chlopcy maja inne siatki centylowe :tak:

Ewe dzięki za kciukaski,ale wizytę mamy jednak jutro (dziś dzwoniłam i wyjątkowo naszego pediatry dziś nie będzie; kazały przyjść jutro); najlepsze życzonka dla Emilki z okazji ukończenia 5 miesiąca:-D:-)

Witam
Podły nastruj mam,Goska mnie wkurza juz od wczoraj wieczora,noc koszmarna,pies tez dał popalic i jeszcze eM dobił:(
Ewe buziaki dla Emilci:)na ten 5m-c:)
Malinus super ten moj zięć sie rozwija:)zeby tylko jeszcze dał mamie zyc;)
Magdzior fajny dzien Ci sie szykuje:)powodzenia w zbieraniu mleczka;)
Scarletka u Ciebie mało mleka a u mnie za duzo a jak na złosc Gocha znowu robi cyrki przy jedzeniu:(

teraz mała spi od godziny prawie a jak sie obudzi trzeba bedzie isc na spacer z psem choc pogoda nie zacheca:(

Miłego dnia wszystkim zycze

reklama
ola - a co się dzieje?:-( gosh...ja na początku przeczytałam że emek POBIŁ :-D

Ewe - ja jakoś specjalnie się nie martwię, sama widzę że mały dobrze się rozwija a głodny nie chodzi... teraz zaczną się słoiczki więc na pewno nic mu nie będzie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry