reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

hej!
dzisiaj znowu dzień bez drzemki Hanuli i mamy bunt na pokładzie taki, że mam ochotę wyjść z siebie i stanąć obok. Jak to możliwe że raz dziecko może być grzeczne i przekochane jak aniołek, a za 5 minut drze sie wniebogłosy...a jak pytam dlaczego płacze i krzyczy to mi jeszcze odpowie "bez powodu" wrrrr mam ochotę wyjść z domu i nie wracać przez jakiś czas...wróciliśmy teraz ze spaceru, choć wiało i chłodno sie zrobiło, bo po prostu w domu to już się nie dało z nią wytrzymać. Dobrze że chociaż Zosia jest znośna i dużo nie marudzi....
no i podobno mam kandydatke na nianie - bedzie sie kontaktowac ze mna telefonicznie, tak mi przekazala dzisiaj nasza pani sklepowa:-D

julia trzymam kciuki za wizyte!
Pinka ale z Ciebie dobra mama że taki porządek w pokoiku zrobiłaś:-) królestwo Wiki jest prześliczne:tak: dzisiejsze menu obiadowe bardzo apetyczne:-D ja miałam dzisiaj zgodnie z Twoim nazewnictwem śmieciowe jedzenie hihi makaron dwie samotne parówki oraz warzywa -cukinia pomidor, cebula pieczarki i troche sera na góre:tak:
patris zdrówka dla małego:-)
Bosa trzymaj się dzielnie! buziaki dla Stellki!

reklama
Patik -NAJ NAJ dla Zosieńki!!!!!!!! a ja właśnie spaghetti robię:-p co by małż cukierków jeść nie musiał ha ha

a co do pokoju Wiki to mąz jej zawsze powtarza ze jak wróci z pracy i nadal będzie miala taki bałagan to wszystko do czarnego wora poleci i do kosza:-D:-D ale wtedy jest szał sprzatania:tak:

Dzieci wykąpane, najedzone i gotowe do snu. Oby zaniedługo zasnęły (długo wyczekiwana przez nas chwila:laugh2:)...

patik
nie martw się, może to tylko chwilowy kryzys:tak: Jaś jak był w wieku Twojej Hani już niestety nie spał w dzień:eek: Próbowałam kłaść go na różne sposoby,ale nie było szans. Zresztą on zawsze miał problemy ze spaniem:sorry:

Pinka nie kuś...:-p

Pinuś śliczne pokoiki zrobiłaś swoim pociechom :D Mnie też jak byłam mała straszyli workiem i sprzątałam aż huczało hahahaha

Masalko jako damy radę :D

Pati buziunia dla Zosieńki :* A Hanka za kim taka pyskata? Ładnie Ci odpowiedziała ;p

A mi chłopaki dali pospać troche po południu, więc już nie chodzę jak zombiak, bo wyglądałam dzisiaj naprawdę nieapetycznie, aż cud, że posprzątała i obiad zrobiłam ;p Teraz mały je butlę, zobaczy czy zaśnie i o której zrobi pierwszą pobudkę.. Nastawiam się już na wszystko!

patik, mama nadzieję, że niania będzie fajna i spodoba się Tobie i dziewczynkom :)

Pinka, no to ma sposób na bałaganiarę ;) postaw jej ten wór na stałe, to nie będzie trzeba powtarzać ;)

kupiłam sobie nosidło na allegro, wylicytowałam za 21 zł. Głównie po to, żeby z młodym bezpiecznie po schodach latać i wózek będzie w samochodzie, bo jak idę, to muszę go 2 rękami trzymać i się boję, że mi się noga powinie. A jak się sprawdzi, to może i na dłuższe wojaże wykorzystam.
Womar - serce przy sercu. Produkty - Nosidełko GLOBETROTTER N7
Chusta jakoś oprócz kolek się u nas nie sprawdziła, więc chętnie odsprzedam :D jak któraś chętna, to pisać. Chusta natibaby tkana kolor żółty w pomarańczowy i zielony prążek.

NIE WIERZE!! Dziecie moje jakby wczoraj mnie slyszlo, ze sie martwilam, ze jakas opozniona czy jak...i przekrecila sie 4 razy pod rzad... fanfary dla Amelii!! :-):-)
Ciesze sie jak wariatka!!
Nie wiem czy na te 5 miesiacy sobie czy mnie zorbila wiekszy prezent:))

Pinia pokoj ksiezniczki rewelcja...a Ty jaka dobra mama jestes, ze po wikuni sprzatasz... ja pewnie moje dziecko do roboty bede zaganiac:)

Spring -mogę sie podzielić :tak::tak:
Malina- ha ha ha to tez mialas przerąbane:-D:-D super ze wypoczełaś :tak: ja sie czuje jak flak:-p
Koncia- jak jej postawie na stałe to zrobi sobie z niego worek na zabawki ha ha ha:tak: a to ma być odstraszacz:-D:-D
Masala- gratki dla Laseczki!!!!!! a ja jej sprzatamm tylko raz w tygodniu tak generalnie ze kurze scieram itp...a tak to sama:tak:

Julia, trzymam kciuki za szybką i trafną diagnozę. Mój Em przeszedł przez wszystkie badania (markery,endoskopia, kolonoskopia,tomograf, rezonans), bo podejrzewali coś paskudnego, aż wreszcie znalazł się jeden mądry lekarz i zlecił badanie krwi na cytomegalię. Okazało się to strzałem w dziesiątkę najedlismy się strachu i kasy też poszło.. Ale skończyło się dobrze. Głowa do góry!
Pinka, ale Wiki ma fajne miejsce do życia.
Patik, sto buziaków dla Zosiaczka:*x100

NIE WIERZE!! Dziecie moje jakby wczoraj mnie slyszlo, ze sie martwilam, ze jakas opozniona czy jak...i przekrecila sie 4 razy pod rzad... fanfary dla Amelii!! :-):-)
Ciesze sie jak wariatka!!
Nie wiem czy na te 5 miesiacy sobie czy mnie zorbila wiekszy prezent:))

No widzisz, a tak się martwiłaś:-D Brawa dla Amelki!!!:tak::-D

reklama
w imieniu Zosi dziękuję za życzenia:))
malinkaa kochane te Twoje chłopaki, ja jak miałam dzisiaj zgona i zaszyłam się w pokoju z Zosią, co by ją na leżąco pokarmić z nadzieją że się zdrzemnie, to po kilku minutach byl wrzask " do mamyyyy" a pyskata to nie wiem po kim:-p
masala wszystkiego naj dla Amelki i oczywiście gratki za te przewroty:))))
spring u nas jest tak że jak Hanka zaśnie to potem jej dobudzić trudno bo śpi 3 godziny ale wstaje w dobrym humorze i można się z nia dogadać, a jak zbuntuje się na spanie to popołudnie jest przewalone bo jest wrzask o byle co:((( nie mówiąc o piskach tupaniu i rzucaniu sie na podłogę jak nie dostanie czego chce. Jak ma drzemkę to mogę jej wiele rzeczy wytłuymaczyć i jest wzgledny spokój, więc wydaje mi sie że te spanie popołudniu jest konieczne jeszcze - i dla niej i dla mojego zdrowia psychicznego

Do góry