reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

witam

kurcze ale pogoda buuu byłam szybko w lidlu z dzieciakami kupic papryke i cukinie na obiad i tak mi głowe przewiało ze teraz mnie boli:wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj młodemu na noc dałam calpol przeciw bólowy bo płakał strasznie i drapał dziąsła i jak zasnoł o 21:00 to obudzil sie o 1:00 zjadł 150 ml i potem obudził sie o 6:30:-D czyli nie budził sie wcześniej z głodu tylko z bólu :-:)-(a jak już sie rozbudził to wiadomo zjadł:-p
zobaczymy jak dziś będzie....

Ola- sto lat dla Gosienki!!!!!!!!!!!!!!! i poprawy samopoczucia zyczę:tak:;-)
Malina- to ci chłop na schwał rośnie:-D:-D brawa dla Jasieczka;-)
Ewe- sto lat dla Emilci!!!!!!!!!!!
spring-kciuki zacisnięte za wizytę

reklama
Ewe, Olcia buziaki dla Emilki :* i dla mojej synowej :*

Papcia nie idzie mi sprzedaż, ale muszę znówu zrobic foty i wystawić..

Chyba nitka z mojego odsypiania, bo myślałam, że jak zwykle poranna drzemka potrwa 40min i chciałam się położyć z małym po obiadku, a ten pospał prawie 3h :O Na szczęście nóżka nie puchnie, już mu zmieniłam opatrunek i nałożyłam nową porcję altacetu, humorek tez mu dopisuje :) Właśnie przyjechał mój brat to mnie trochę odciąży w zabawach :)
A nadgarstek już mnie prawie nie boli uff

Ostatnia edycja:
hejka!
Buziaczki dla EMILKI i GOSI z okazji ukończenia 5 miesięcy:))) a spóźnione buziole przesyłamy z Zosią dla MAJECZKI:)
spring trzymam kciuki za poprawę zdrówka Anuli na kontroli! i współczuję tych rat:(( u nas też jest większa:( ale nie tyle...
malinkaa ale Jaśko dzielny a jak już personel w przychodni zauracza, ale on to już potrafił zaraz po urodzeniu hihi
Barbra super że wieczór się udał, jak najczęściej takich wypadów życzę:)
Pinuś widzę że walka z dziąsłami nadal na całego:-( biedny Eryczek:-( współczuje bólu głowy - następnym razem załóż jakąs czapę;-)
ola poprawy nastroju kochana:tak: ja coraz częściej mam nerwa na ta starszą, niech jeszcze Zosia zacznie marudzić to dostanę nerwicy jakieś:wściekła/y:
magdzior no to przygotowania do wyjazdu ruszyły pelną parą! oby karmi pomogło:-)
julia&&&&&
papciu powiem Ci ze ja najchetniej tez bym wyszła jak ona tak sie zachowuje, czasami mam doła że popełniłam jakies bledy ze sobie nie radze itp. staram sie jak najwiecej jej tłumaczyc, ale to nie zawsze skutkuje:(

podziamdziala ale przyjnajmniej nie ciaglo ja na wymioty i nie plula :-D postep jest :-D

co za niedopatrzenie gratki dla Zosienki paticzkowej zo okazji wczorajszego swieta :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry