reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Dziewczyny, a co się stało z Martą??? Wiem,że już nie jest moderatorką na naszym forum,ale chyba któraś ma z nią kontakt? Co u niej?

kika no szo prprostu.....wredna baba
koncia wspolczuje ciagle w kosc dostajesz ,ale pewnie potem synek będzie najgrzeczniejszy z wszytskich Marcjaniątek:p
my po drzemce jakoś mna trzesie chyba kawa na mnie źle działa a ja tak lubie....;/biore dalej się za sprzatnie ehhh
Marta nie jest już moderatorka??tergo nawet niewiem kurde....

i jak tam Pinka? zmokłaś??? masz lidla u siebie to i tam powinnaś znaleźć ciasto francuskie... a co z cukinii czarujesz?
kika Ty też wracasz do pracy? po 13.10? szkoda, że w sierpniu nie udało nam się spotkać...ostatnio moja Hania oglądała zdjęcia właśnie z rynku we Wrocławiu, chlapała sie tam we fontannie i stwierdziła "chcę tam jechać":-)
może na wiosnę znowu przyjedziemy ale na dłużej i koniecznie zoo musimy zaliczyć!

u nas nawet ładna pogoda i Hanka wyje bo chce na dwór...przed chwilą czyściłam Zosi nosek:( histerii dostaje:( po czyszczeniu nie dała się uspokoić jeszcze przez 10 minut...
a ja wzięłam się za robienie słoiczków dla Zosi, mam zupek na kilka dni i jakieś 10 deserków - śliwka z bananem...ciekawe czy jej zasmakuje bo kwaśne to jak ch.o.l.e.r.a:-D

no i zamówiłam u mamy wizytę w lidlu - liczymy że dostanie w swoje ręcę 5 par rajstopek:rofl2::-D

Ostatnia edycja:
Patik zmokłam jak nie wiem musze sobie chyba kalosze kupić:wściekła/y: i płaszcz przeciw deszczowy!!!!!!!!! a w lidlu była ale u nas zadnych rajstopek nic nie ma:no::no: a ciasta tez nie znalazłam :angry::angry:

z ciasta nic nie wyczarowałam bo w lidlu nie znalazłam ale za to zrobiła placki ziemniaczane z cukini + ziemniak+ marchewka + zółty ser_ cebula jaja mąką itp....wymierdane zapieczone i podane do tego żurek:-p

a co was tak wywiało????

Koncia u mnie było to samo cały dzień, wycie, marudzenie, 3 dziwne kupy, drzemki półgodzinne. Chyba nowe zęby idą. W akcie desperacji uciekłam się do czopka- Nurofenu dla dzieci, które gdzieś tam miałam "w razie czego" ale nigdy nie używałam. No i jestem w kropce bo niby się odrobinę uspokoił ale za dosłownie 2 min po włożeniu tego czopka zrobił czwartą kupę. Nie wiem czy on w ogóle zdążył zadziałać. wrrrrr
Czy to normalne że dziecko po czopku robi kupę?

Koncia u mnie było to samo cały dzień, wycie, marudzenie, 3 dziwne kupy, drzemki półgodzinne. Chyba nowe zęby idą. W akcie desperacji uciekłam się do czopka- Nurofenu dla dzieci, które gdzieś tam miałam "w razie czego" ale nigdy nie używałam. No i jestem w kropce bo niby się odrobinę uspokoił ale za dosłownie 2 min po włożeniu tego czopka zrobił czwartą kupę. Nie wiem czy on w ogóle zdążył zadziałać. wrrrrr
Czy to normalne że dziecko po czopku robi kupę?

Moja Ania też tak ma:tak: Jak zrobi kupkę od razu po czopku to daję jej drugi.

wzieło mnie jak nie wiem na kombinacje jedzonka z ciasta francuskiego i jutro jadę do miasta zakupić co trzeba:tak::tak:a potem cos włoskiego pichcić zaczne he he he wali mnie na główkę tak tak....:-D:-D:-D

moj jezeli juz czopka dostaje a dostał go zaledwie 3 razy kupy nie robił odrazu...:no::no:

reklama
Dzięki za odpowiedź, dałam drugiego czopka, pokołysałam trochę i teraz mi synuś szaleje po mieszkaniu :) Niech się wyszaleje to będzie lepiej spał. Pozdrawiam

Do góry