spring
Szczęścia dwa :)
Dobry wieczór,
weekend spędzony z eMkiem i dziećmi,więc brak czasu na BB:-) Jutro dzień pełen "wrażeń". Najpierw lecę kupić suszarkę do lidla, potem konsultacje w przedszkolu z wychowawczynią Jasia i wreszcie szczepienie Ani. W tak zwanym międzyczasie gotowanie obiadku i ogarnięcie bezładu w mieszkaniu
Katjusza strasznie żal zrobiło mi się Natki jak przeczytałam Twojego posta:-( Dużo zdrówka!!!!!!
weekend spędzony z eMkiem i dziećmi,więc brak czasu na BB:-) Jutro dzień pełen "wrażeń". Najpierw lecę kupić suszarkę do lidla, potem konsultacje w przedszkolu z wychowawczynią Jasia i wreszcie szczepienie Ani. W tak zwanym międzyczasie gotowanie obiadku i ogarnięcie bezładu w mieszkaniu

Katjusza strasznie żal zrobiło mi się Natki jak przeczytałam Twojego posta:-( Dużo zdrówka!!!!!!
:-( mam nadzieje ze okłady z rumianku i szałwi pomoga i wszystko szybko zejdzie jesli jutro caly dzień tak bedzie to we wtorek lecimy do lekarza.............
Potem skoczyłam do Lidla po suszarkę-jest świetna!
Dziś jeszcze szczepienie Ani i konsultacje w przedszkolu. 
) ale daje jakoś rade, szkoda tylko zeby wyjść gdzieś i z kimś pogadać musze czekac na mężulka