reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Dzień dobrrrrrrry

zimnoooo dziś w Anglii.Wczoraj super nam się podróż udała i papiery w konsulacie złożone a po odbiór paszportu zgłosić się po 20-tym grudnia także kto wie gdzie jeszcze Święta spędzimy:happy::happy: Zabawne ale mieliśmy problem z określeniem koloru oczu Jamiego:huh:,utknęliśmy miedzy ''czarny'' a ''piwne'':-) W ostateczności wybraliśmy piwne.

futrzak poddaje się na starcie... dwa pierwsze hasła pamiętam bo z nich wtedy przelewałam i z ta psitka tez bym na pinke postawiła :tak:
patik
fajna pobudkę wczoraj miałaś :-) Hania to Cie chyba codziennie jakimś tekstem rozśmiesza
spring ech te choroby,wirusy...masz racje ze jakby może mróz przycisnął to by te zarazy wybiło trochę
pabella fajne Gabi miała towarzystwo:happy:
asco Gummy Bear yeah yeah yeah moi chłopcy szaleją w jego rytmie:-D i tez znamy ja z naszego marcowego bb:tak:

Ostatnia edycja:
Dobra jestem,nie?:-) Nie pisałam z Wami,a coś tam jeszcze pamiętam:-D:-D:-D Może w nagrodę przyjmiecie mnie na zamknięty?:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Futro, rzeczywiście wysoko zawiesiłaś poprzeczkę :-) ale pogrzebałam, pogrzebałam i mam! ;-)
Tuńczyka najadła się... futrzakowa :-D
A "co ma w dupie tatuś" sprawdzał Piotruś Scarletki :tak:

helloo

futrzak fajna zabawa z tymi zagadkami :-D

siebie odgadłam odrazu ha ha ha

tunczyk -to ty
a dupa- to scarlet chyba???

a mnie zimno wyszło buuuuuuu jak ja tego nie lubie znów będę wygądać jak zombie :szok::cool2: młody daje czadu bo 6-sty ząbek nam idzie i wyje znów zastrzelić sie mozna teraz dostał Ibum i padł a ja mam chwilkę ,pogoda do bani ze nic oprócz spania sie nie chce :cool:

dzień dobry:-)
futrzakowa ale nam rozrywki dostarczasz:-D
dziewczyny szukam gummy bear i będę sprawdzać reakcję Zosi:tak:
wierka super że sprawnie załatwiliście:-) może zawczasu szukaj na święta noclegu w Londynie hi hi

czy ten tuńczyk to nie tekst buziaczka? a tekst z tata i jego dupą:-D to może Pastelka?

edit

no i nie zgadłam:cool: cale widzę że do rozgrywek się ostro przykładacie i trzeba będzie zacząć szperać:-D futrzakowa czy Ty przewidujesz jakieś nagrody dla nas:-D motywacja będzie większa:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry