reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
kurcze, ja znów spóźniona na zagadke, a zgadłam Milutka i Ewi - wierzyciemi, prawda?! :-)
ja zgadłam Mili, Malinę i wahałam się między Ewi a Koncią
Podobają mi się takie quizy 
Tylko dalej się zastanawiam kto sie remontował razem z katjuszą????
patik, Hania agentka, wie co powiedzieć, żeby dostać to co chce ;-)
spring, zdrówka, zdrówka, zdrówka
W weekend byliśmy w moim rodzinnym domu. Gabrysia pierwszy raz świadomie funkcjonowała obok 2 psów. Wcześniej nie zwracała na nie większej uwagi a teraz oczu oderwać od nich nie mogła! szczególnie od bernardyna
A jeszcze jak kot postanowił się pokazać, to już w ogóle dziecko nie wiedziało gdzie patrzeć 
Podobają mi się takie quizy 
W weekend byliśmy w moim rodzinnym domu. Gabrysia pierwszy raz świadomie funkcjonowała obok 2 psów. Wcześniej nie zwracała na nie większej uwagi a teraz oczu oderwać od nich nie mogła! szczególnie od bernardyna
A jeszcze jak kot postanowił się pokazać, to już w ogóle dziecko nie wiedziało gdzie patrzeć 
futrzakowa
yea! to ja!
ja zgadłam Mili, Malinę i wahałam się między Ewi a KonciąPodobają mi się takie quizy
W weekend byliśmy w moim rodzinnym domu. Gabrysia pierwszy raz świadomie funkcjonowała obok 2 psów. Wcześniej nie zwracała na nie większej uwagi a teraz oczu oderwać od nich nie mogła! szczególnie od bernardynaA jeszcze jak kot postanowił się pokazać, to już w ogóle dziecko nie wiedziało gdzie patrzeć
![]()
stawiam że remontowała Milutek oraz Malina:-) Malina nie ukończyła do porodu bo mieli problemy chyba z wilgocią od źle zainstalowanego prysznica? ale kto jeszcze to nie wiem...

a jutro będzie trudniejsza zagadka
bo dziś za łatwo poszło
Asco
Fanka BB :)
Futrzaczku - super pomysl z quizem, no ja szans nie mam, bo za pozno wstaje
Spring - zdrowka dla Was
Pabellka - dobrze, ze Gabi sie nie bala, bo moj Jasko jak zostal przywitamy z radoscia przez wyzla, to caly wieczor siedzial na mnie i nawet myslal sie ruszyc
Bosa - wlacz Stellce Gummy Bear'a, przy tym kawalku Jasiek jest jak zauroczony, nawet nic nie musze dospiewywac

The Gummy Bear Song - Long English Version - YouTube
barney tez OK, ale tu juz musze spiewac;-)
Barney - I Love You - YouTube
Milego dzionka Kobietki
Spring - zdrowka dla Was
Pabellka - dobrze, ze Gabi sie nie bala, bo moj Jasko jak zostal przywitamy z radoscia przez wyzla, to caly wieczor siedzial na mnie i nawet myslal sie ruszyc
Bosa - wlacz Stellce Gummy Bear'a, przy tym kawalku Jasiek jest jak zauroczony, nawet nic nie musze dospiewywac

The Gummy Bear Song - Long English Version - YouTube
barney tez OK, ale tu juz musze spiewac;-)
Barney - I Love You - YouTube
Milego dzionka Kobietki
Ostatnia edycja:
futrzakowa
yea! to ja!
Gummy Bear jest super
śpiewamy to od urodzenia
śpiewamy to od urodzenia
Spring współczuję kolejnych choróbsk u Was :/
Julia odkąd Maja staje na nogach jest jak skaranie boskie! Nie mogę jej już na chwilę spuścić z oczu samej w pokoju na podłodze, bo od razu wstaje oparta o jakiś przedmiot, po czym genialnie odrywa jedną rękę odchyla się do tyłu i upadek gotowy. W ten sposób nabiła już chyba trzy wielkie guzy na głowie
Asco piosenka Gummi Bear jest genialna, Maja świetnie się przy niej bawi
Dzięki!
Julia odkąd Maja staje na nogach jest jak skaranie boskie! Nie mogę jej już na chwilę spuścić z oczu samej w pokoju na podłodze, bo od razu wstaje oparta o jakiś przedmiot, po czym genialnie odrywa jedną rękę odchyla się do tyłu i upadek gotowy. W ten sposób nabiła już chyba trzy wielkie guzy na głowie
Asco piosenka Gummi Bear jest genialna, Maja świetnie się przy niej bawi
Asco
Fanka BB :)
Futrzaczku - to tak jak u nas, Gummy Bear musi byc!
Barbara - to super, ze Majeczce sie podoba, ale musze Ci napisac, ze Gummy Bear uzaleznia
i co wieczor musi byc na dobranocke!
Barbara - to super, ze Majeczce sie podoba, ale musze Ci napisac, ze Gummy Bear uzaleznia

i co wieczor musi byc na dobranocke!U nas tez gramy Gummy bear
to przez Futrzaczka ja znamy
ostatnio pomogła mi (ta piosenka) nakarmic Małgoske;-)
Pabella super jest taki dzieciecy zachwyt psiakami,prawda;-)
dzis sama kapałam mała,potem ubierałam i karmiłam i zaliczyłam maga pawia
wszystko obhaftane,ja,ona,podłoga ,dobrze ze nie posciel bo dopiero co zmieniłam,nie wiem od czego to było
to przez Futrzaczka ja znamy
ostatnio pomogła mi (ta piosenka) nakarmic Małgoske;-)Pabella super jest taki dzieciecy zachwyt psiakami,prawda;-)
dzis sama kapałam mała,potem ubierałam i karmiłam i zaliczyłam maga pawia
wszystko obhaftane,ja,ona,podłoga ,dobrze ze nie posciel bo dopiero co zmieniłam,nie wiem od czego to było
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
witam się zagadką :-)
-mamo ja mam mała psitkę prawda?
-ja na to tak mała bo jestes malutka
-a ty masz dużą tak ?? bo jestes duża...
-tak ja mam dużą bo jestem dużą
a dlaczego tata ma taka długą???( i tu włozyła reke miedzy nogi i pokazała długość)
tatuś, a powiedz mi, co ty masz w dupie???
a ja kurcze ostatnio wpierniczyłam całą puszkę tuńczyka po czym przeczytałam że w ciąży nie można jeść tuńczyka
Apropos rano mam plan iść do piekarni po świeże bułeczki i pączka na śniadanie lalalalalalala![]()