reklama

Marcóweczki rosną ;)

Tez mi ten brzusio hipopotamiego nie przypomina:-D :-D :-D :-D Sliczny jest.:tak: :tak: :tak:

Zauwazylam ,ze takie pepki juz na wierzchu troche macie,ja jeszcze nie mam.:eek: :eek: :confused: Myslalam ,ze to troche puzniej powinno je na wierzch wyrzucici.:tak:

reklama
debiutantko jak kolezanki juz napisaly - masz ladny duzy okaz :tak:

Miloku mi np wcale nie wyskoczyl pepek :eek: do konca ciazy mialam normalny tylko rozciagety na boki :eek:

dziewczyny mój pępek jest rozciągnięty i taki płytki się zrobił:tak: ale coś mi się wydaje że juz mi nie wyjdzie:confused: wypotruje też linie ale nic się nie robi ale słyszałam że linia zazwyczaj pojawi się w 6 miesiącu dużo później po pępku

Linii u mnie brak:eek: ALe przeczytalam ostatnio ,ze ona moze byc pionowa ,albo pozioma.:baffled: :baffled: :eek: :eek: :eek:
Nigdy u zadnej mamay nie widzialam poziomej.To chyba jakas sciema ,albo przypadek :confused: :confused: 1/10000000:confused: :confused:

reklama
Hheheeh a może ta pozioma to w pozycji horyzontalnej jest obserwowana ..:-) ??

Wczoraj sie zważyłam na domowej wadze..... jej wskazania mi się nigdy nie podobały....:wściekła/y:. Wygląda na to, że już mi doszło jakies 7kg!!!! Kurcze.... Ale w środe ide do lekarki i zważę się na jej wadze....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry