reklama

Marcóweczki rosną ;)

eeee pozioma :confused:
nie słyszałam o takim wyróżnieniu :eek:;-)

ja jeszcze nie mam tej pionowej ;-)
poprzednio miałam ale pamiętam, ze późno mi wyszła,
inne wrześniówki już miały a ja nie

reklama
dziewczynki - fajne brzuszki macie :laugh2:

linia pionowa- u mnie jak wczesniej pisalam wystepuje w jakiejs bardzo jasnej, prawie niewidocznej formie

waga - wg wagi gin od poczatku ciazy przybylo mi 4kg, ale wg mojej wagi to jest inaczej....zupelnie inaczej :baffled: ciekawe, ktora mowi mi prawde :-p

jak bylam u poloznej jakies 3 tyg temu, to wedlug jej wagi przytylam 6 kg.
wedlug mojej domowej 2 kg...:eek::-)tez nie wiem, kto tu ma racje...

A ja przytyłam prawie 8 kg :szok: :szok: :szok: Nie mam wagi w domu, więc ważę się tylko u ginki.. Z przestrachem co miesiąc wchodzę tam na wagę :szok: :-D

Wszystko mi rośnie, tylko nie brzuchol :-D :-D No nie, troszkę jednak tego brzuszka przybyło ;-) 23 tygodnie! :-D

malaga sliczny brzuszek :tak:

ja mam wrazenie momentami, ze moj brzuch przestaje rosnac...tez tak macie? sa dni, ze czuje jakby byl mniejszy albo zatrzymal sie i dluzszy czas stal ciagle w tym samym miejscu :eek: :laugh2:

Też tak mam :tak: Czasem wręcz mam wrażenie, że jest mniejszy :tak: I nie jest to kwestia ilości pochłoniętego żarełka. Akurat jak więcej zjem, to wybrzusza mi się fragment nad pępkiem :-D Mój mąż się wtedy ze mnie śmieje, bo pod piersiami mam jakby jeden brzuszek, wcięcie w okolicy pępka i pod pępkiem drugi brzuszek :-D

Malaga zeczywiscie masz maly brzusio,ale za to sliczny:tak: :tak: :tak:

U mnie waga u midwife i w domu identyczna co do grama,wiec nie mam zludzen ze ktoras cos oszukuje:baffled: :baffled: BOje sie po tym obrzarstwie stanac i sprawdzoc jak to teraz po kilku dniach wyglada.

agutek ja to nie mam wrazenia ze brzusio przestal rosnac , bo on wiekszy kazdego ranka.:tak: :tak: :tak: cieszcie sie dziewczyny ,ze male brzuszki macie ,mniej do zrzucenia i mniej brzuszkow do zrobienia puzniej:tak: :tak: :tak:

ja mam zawsze rano mniejszy, potem w ciagu dnia troszke mi go wypycha
co nie zmienia jednak faktu, ze mam wrazenie, ze strasznie wolno rosnie i ma dlugie przestoje :laugh2:

poczekaj jeszcze troszkę, powinien przyspieszyć :tak:;-):-)
Malaga zgrabny i mały brzuszek
wygląda jakbyć przytyła z 2 kg :happy:

a ja przytyłam ok 5 - dokładnie nie wiem ile ważyłam przed ciążą :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry