reklama

Marcóweczki rosną ;)

Kochana, ja nie chce sie chwalić ale ja taki miałam na początku 3 miesiąca ciąży, teraz :szok: jest duuużo większy!!Zastanawiam sie jak ja będę wyglądać w 9 miesiącu - prawdziwa kobieta - słoń:szok::szok:
:tak::tak: pokazałabym zdjęcie ale nie mogę znaleźć:-( bo mam bałagan na dysku:baffled:
Co do ortografii,:cool2::cool2: to mi nie przeszkadza, pisz jak Ci wygodnie;-) ja mam polskie znaki, wkurza mnie tylko że jak sie pomyle to mi podkreśla na czerwono i czuje sie jak w szkole:laugh2:

reklama
miloku brzuch jeszcze Tobie nie urosl :-D;-):eek:
i zauwazylam ze nie uzywasz o z kreska

teraz pisze z kompa bez polskich znakow i dlatego ich nie uzywam ;-)

A jak pisze z kompa z polskimi znakami, to uzywam ich w 10% :szok::-D

Ja juz znowu sie rozroslam 7,5 kilo i nie poszlo niestety w brzucho.
Melanie prosba do ciebie. Znasz jakies lekkie cwiczenia na nogii tylek.JAK bys znalazla chwilke oczywiscie.Ratuj kobito bo masakra sie ze mna dzieje, siedze tylko na kanapie i rosne jak na drozdzach:szok: :szok: :szok: :szok:

Ja juz znowu sie rozroslam 7,5 kilo i nie poszlo niestety w brzucho.
Melanie prosba do ciebie. Znasz jakies lekkie cwiczenia na nogii tylek.JAK bys znalazla chwilke oczywiscie.Ratuj kobito bo masakra sie ze mna dzieje, siedze tylko na kanapie i rosne jak na drozdzach:szok: :szok: :szok: :szok:

lekkie cwiczenia nie przyniosą rezultatów objętościowych ;-)
mozesz sobie wzmacniac ciało
a po ciązy schudniesz :tak:
pocwiczysz, zastosujesz dietkę i będzie git :-)

Witajcie! Ja malo cos pisze i malo sie udzielam ale coddziennie wchodze i czytam co piszecie. Mam nadzieje, ze nie macie mi tego za zle?:zawstydzona/y:
Ogladalam teraz Wasze brzuszki i jestem ciekawa czy w 21 tc tez mieliscie tak malego ulozonego bardzo nisko? Ja mam go duzo ponizej pepka, grasuje strasznie, niby wszystko jest w porzadku, czuje sie dobrze ale mimo wszystko sie boje, ze nie pojdzie wyzej :( Jak jest u Was?
Pozdrawiam. Miau

Agutek

fajny !!

prawie taki jak mój :tak:

to sie pochwal swoim :-p

Witajcie! Ja malo cos pisze i malo sie udzielam ale coddziennie wchodze i czytam co piszecie. Mam nadzieje, ze nie macie mi tego za zle?:zawstydzona/y:
Ogladalam teraz Wasze brzuszki i jestem ciekawa czy w 21 tc tez mieliscie tak malego ulozonego bardzo nisko? Ja mam go duzo ponizej pepka, grasuje strasznie, niby wszystko jest w porzadku, czuje sie dobrze ale mimo wszystko sie boje, ze nie pojdzie wyzej :( Jak jest u Was?
Pozdrawiam. Miau

witaj!
szkoda, ze malo piszesz...im nas wiecej tym wiecej sie bedzie dzialo :-p

a co do polozenia dziecka to sie nie martw - moje malenstwo tez nisko lezy ;-)
na pewno jest wszystko w porzadku :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry