Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no ja sie strasznie ciesze, ze udalo nam sie tak trafic z terminem porodu - to bylo nasze marzenie
cala wiosna i lato w domciu z malenstwem - wtedy kiedy najlepsza pogoda jest
Dziękuje Melanie!!! Chudzinka to ze mnie nie była,ale też nikt mi nie chce wierzyć, ze mam już 9 kg do przodu, mówią mi, ze nie widać (ale waga ie kłamie) .
Za to ja fantastycznie czuję sie ze swoim brzuszkiem :-)
Dziękuję Wam za tyle komplementów... miło mi się zrobiło :-) Tigger Twój brzusio jest też napewno śliczny.Czujesz już kopniaczki Maluszka? Bo ja jeszcze niereguralnie i tak sobie myślę, że może dlatego, że mam taki brzuszek .Ostatnio lekarz mówił że jest sporo wod płodowych więc może Dzidzia ma miejsce i jeszcze tak dobrze jej nie czuje????
Martencja brzusio masz pokazny wiec pewnie przez te wody plodowe czujesz tylko delikatne ruchy dziidz.Mala musi sie dobrze ulozyc zeby cos poczula.ale naprawde tak jak melanie mowila musialas byc chudzina bo super wygladasz
Ja po ostatnich naglych wzrostach wagi boje sia sparwdzic ile tym razem przybylo.Kiedy sie skonczy to tycie.Dalam sobie limit 15 kilo ,ale boje sie ze w takim tempie to do 30 dojde.:dull: