JustineMyMind
Mama Laureńki
Agutek śliczna piłeczka, na pewno nie jest za mała, ;-) masz takie wrażenie bo patrzysz na nią codziennie. trzymam kciuki za dzidzie i Ciebie:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi przybyło 9 kg i też nie do końca w brzuch poszłoJa mam wrażenie, że moja jest wielgachna a w sumie chyba jest podobna do Twojej. Wczoraj się ważyłam u lekarki i juz mi 8 kg przybyło.... z tego pewnie nie wszystko to brzuch....niestety.
Ale jakoś przeżyję ;-) Pocieszam się, że rano, jak wstaję, to jeszcze nawet talię widać ;-)
Wystarczy jednak, że coś zjem, albo się napiję i wybula mnie błyskawicznie 
tak do 15 napewno dojade

tylko wcale jej nie wierze 
juz wiem kto bedzie musial ostro pracowac po porodzie nad powrotem do sylwetki...i to na pewno nie bedziecie wy 

U mnie trochę wcześniej, choć nie wydaje mi się, żebym miała jakiś wielki brzusio
No chyba, że wieczorem, po obżarstwie ;-) Sama widziałaś 
Jasnejuz wiem kto bedzie musial ostro pracowac po porodzie nad powrotem do sylwetki...i to na pewno nie bedziecie wy![]()
Te moje 9 kilo na plusie i jeszcze kilka do końca i będę musiała ostro walczyć o powrót do wagi sprzed ciąży
A leń ze mnie straszny i ćwiczyć się nie chce