reklama

Marcóweczki rosną ;)

jejku,:-D jak miło jest popatrzeć na Wasze "piłeczki":tak::tak:, jak siostra przywiezie ze sobą aparat to wkleje swój brzuchal:laugh2:
Faktycznie to już nie dużo do końca zostało a ja sobie tak beztrosko chodze z tym brzuszkiem:szok::szok:
Mnie tez bolą plecy i to strasznie, zwłaszcza wieczorami, mój facet robił mi ostatnio masaż......eh:) co to będzie za miesiąc albo dwa:szok::szok::szok::szok:

reklama
O piękny brzuszek!, a mój taki mały mi się wydaje, muszę dzis cyknąć mu foto i wkeić na wątku zamkniętym. A może mi sie wydaje bo patrze z góry :-)

dzieki dziewczyny!
a ja mam schizy, ze on maly i nie rosnie :szok: ciagle mi sie wydaje, ze jak na ten etap ciazy to powinien byc wiekszy :laugh2:

Agutku sliczny mam achyba taki sam ,ale tydzien do tulu jestem.:-D :-D
A wiesz ze mi sie tez wydaje ze nie mam duzego brzucha. moje kolezanki to 3 miesiacu takie mialy jak ja mam teraz.a w 25 tyg to juz wielkie byly.

Mama dla porownania koleznke 2 dni wczesniej odemnie w ciazy a brzuch ma 2 razy wiekszy.Ale to o niczym nie znaczy. w nastepnej ciazy bedzie wiekszy:-D :-D tak mowia ,ale patrzeac na nasze forumowe mamy to wcale nie jest powiedziane.:tak:
Ja tam nie nazekam jestem z tego dumna ze ona narazie jest taki jaki jest,wrecz bardziej boje sie tego ze urosnie wielgachny.Ale spodziewam sie tego juz niedlugo.:-D :-D

Agutek gratuluje piłeczki :). Wcale nie jest taka mała!!

Ja mam wrażenie, że moja jest wielgachna a w sumie chyba jest podobna do Twojej. Wczoraj się ważyłam u lekarki i juz mi 8 kg przybyło.... z tego pewnie nie wszystko to brzuch....niestety.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry