reklama

Marcóweczki rosną ;)

Ja sie trzymam kalendzrza co od midwife dostalam.gdzie nie zajrze jest inaczej wiec trzymam sie tego ktory mi najbardziej pasuje, tzn przewazniejest pod reka:tak:
tam siudny miesiac zaczyna sie 25 tydzien wiec juz siudmy zaczelam i tak tez ludziom mowie "poczatek 7 miesiaca"

reklama
to prawda
ale jak sie jakiś laik zapyta i mu sie odpowie w tygodniach to marszczy czoło i nie wie o co chodzi
czy 25 tydzien to poczatek ciazy, czy koniec :eek::baffled::szok::-D

to prawda
ale jak sie jakiś laik zapyta i mu sie odpowie w tygodniach to marszczy czoło i nie wie o co chodzi
czy 25 tydzien to poczatek ciazy, czy koniec :eek::baffled::szok::-D

to fakt
bardzo latwo jest zorientowac sie czy rozmowca mial wczesniej do czynienia z ciaza czy nie
jesli mial to zawsze mnie pyta - "ktory to tydzien ciazy"
jesli nie to - "ktory to miesiac" :-)

wczesniej nie zwracalam na to uwage, nawet sama pytalam sie kolezanek o miesiace...a teraz jestem madra hehe ;-) :-p

JA tak samo . jak ktos mi wczesniej odpowiadal w tygodniach to tez pytalam o miesiac.I nawet nie wiedzialam ze w ciazy to 40 tyg sie chodzi

Sama ciemna masa bylam w tym temacie wiec potrafie sobie innych wytlumaczyc i ulatwiam im zlokalizowanie wieku mojej ciazy mowiac koniec 6 , poczatek 7. zalezy gdzie ucho przylozyc:tak:

no to dziewczyny gratuluje 100dniowki.
mi za 2 dni 90cio dniowka stuknie.

ale wiecie co staram sie jak najzadziej patrzec na suwaczek i wtedy jak milo jak widze ze juz prawie 90 dni zostalo:tak:

a jak patrze to mi tak sie dluzy.
wlasnie wczoraj , przy okazji jak nasipaslyscie o waszej malej rocznicy to ja sie milo zaskoczylam swoja mala rocznica prawie 90 dni;-) {92}

reklama
ja bym chciala zeby byl juz tak chociaz z 34 tydzien...spokojniejsza bym byla :happy:

a to jeszcze 6 tygodni czekania :rolleyes:
mam nadzieje, ze szybko zleci ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry