reklama

Marcóweczki rosną ;)

reklama
ja o porodzie jeszcze nie mysle w sesnie, ze boje sie bolu itp.
bardziej schizuje sie tym, zeby malutka donosic - od dzisiejszego dola mam schize pod tytulem "przedwczesny porod"...
wszystko przez te bole tam w dole :wściekła/y:

no i marze tylko, zeby Tola siedziala w brzuszku sobie jeszcze i nie pchala sie na swiat, zebym mogla ja zdrowiutka i donoszona urodzic...

od 36 tygodnia to porod to juz luzik chyba nie? czyli jeszcze 8 tygodni :szok:
a w 34 tc juz bym sie chyba tak bezpieczniej czula, ze juz mi malo zostalo i Toli nic nie grozi... :happy:

ja jeszcze tak nie mysle .
wogule to jakos wydaje mi sie ze ten porod to jakos pojdzie , pewnie sie myle ale puki co wole taka wizje:tak:

ja to rosne za to i rosne, a moze raczej tyje i tyje.

ale co sie dziwic jak jem i jem:-p i jem:-p i jem:-p i przestac nie moge:eek:

ja mam 97 <właśnie sie zmierzyłam>:szok:
byłam dzisiaj u Gina i dowiedziałam sie że moja córeńka waży 1186 g :szok::-) czyli jest o 662 gramy cięższa niż miesiąc temu:tak::happy::happy::happy::happy:
czyli rośniemy !!!:cool2:

a mi nikt dzidzi nie wazyl:confused: :no: :szok: :baffled: :dry: :nerd:

jak rosniemy to rosniemy

Mi napewno waga urosla juz 11.5 kilo, a do swiat jeszcze troche
zakladam ze po moich swatecznych planach bedzie kolo 15 i do porodu dojade do kolo 20.;-)
e tam co za roznica.;-)

Zawsze myslalm ze jak w ciazy bede to sobie odbije za wszystkie czasy,tzn z jedzeniem:tak: ;-) i takiego mam od teraz plana:tak: :-)

My też rośniemy - 93 cm - mierzone przed chwilką ;-) :-D

A co do porodu - ja już myślę, bo dostałam zaświadczenie od okulistki, że najlepszym rozwiązaniem u mnie byłoby cesarskie cięcie.. Zobaczymy, jak to będzie...

Miloku, debiutantko - piękne brzuszki :tak: Rośniemy, rośniemy, wszystkie :-D

Natchnelyscie mnie i znowu sie zmierzylam i po obiedzie w najszerszym miejscu brzucha mam 107 cm.:tak:
ja zmalalam:confused: :confused:
nie nie innego sznurka uzylam do zmierzenia brzucha i moze tamten sie troche rozciagnal:tak: .
przy tym nie ma pomylki;-) :-)

reklama
hehe miloku kup centymetr to nie bedzie na pewno zadnej pomylki :laugh2:

ale powiem ci, ze ja tez miewam dni, ze miara pokazuje mi jednego dnia wiecej, a drugiego troszke mniej
wszystko zalezy, ze tak powiem od "intensywnosci" danego dnia - jesli wiecej sie chodzi, wykonuje rozne czynnosci, wiecej sie zje to na wieczor bardziej wywala brzuch...a w dni spokojne, gdy np. wiecej sie lezy to pokazuje miara mniejszy obwod :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry