reklama

Marcóweczki rosną ;)

ale urósł :-)

elegancki :tak:

jak na prawie 30 tc, to chyba wcale nie jest ogromny
jak mój mąz przyjedzie z naszym kompem, to pokaze Wam fotki z poprzedniej ciązy, sama jestem ciekawa jak wyjdzie porównanie :-)

reklama
Roksie sliczny i taki ladnie ksztaltny.

polknelas pileczke no super!!!:-D :-)
moj juz duzy a dzisiaj szczegolnie jakby spuchniety byl:-(

Mel czekamy na fotki domku Pariski:tak:

:-) super brzucholek
bardzo ładna bluzeczka

ależ ostatnio powiększyły się nam te brzuszki, co ?
juz nie sa takie ledwo widoczne :tak:

mam wrażenie że mój brzusio jest bardzo wysoko:-) jak byłam ostatnio ulekarz to powiedził że macica jest wysoko a na tym etapie ciąży powinna być tak 3 palce nad pępkiem:confused: a u mnie jest dużo wyżej i mówi że dzidzia jest duża:szok: :szok: :szok:

ciekawe....
zobaczymy w marcu :tak:
mi tez tak gadano :-p i dzidzia byla standardowa :tak:
teraz w PL tez mi gadali, ze duży chłopak
nie wierze w te brednie :eek::-D:-D

roksi i debiutantko , ale macie duze brzuchalki!! wow :szok: :-) sliczne...:happy:
chyba przewodzicie w wielkosciach - pewnie bedziecie mialy dorodne dzieciaczki, albo po prostu macie taka budowe...no widac pieknie ciaze jak byk :tak:

roksi, ja jak bylam w 27tc u ginki to powiedziala, ze wlasnie 3 palce nad pepkiem to standard dla ok. 30 tc...mnie to juz troszke smieszy, bo niby macica tak mi sie rozrasta, ale jej zawartosc jest malutka ;-) dzidzia wg usg ciagle o tydzien mlodsza niz niby wg OM :laugh2:

Czekaj czekaj agutek jeszcze nie iwdzialas mojego.
jak tak na dziewczyny patrez to cos mi sie przy moim male wydaja;-)

potem fotki zrobie to zobaczycie i same sie przekonacie.
a ta twoja kolezanka to pewnie chciala ci dopiec.
tez mam taka jedna siosstre mojego meza ,ktore jak ja sie dopiero dowiedzialam ze w ciazy jestesm, a w 4 miesiacu bylam, to mi powiedziala boze jak cie wywalilo
a inni ale ty schudlas , i spodnie mi z tylka spadaly.poprostu chciala dogryzc:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry