reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki rosną ;)

reklama
wiec pod koniec stycznia zrobimy nowe uaktualnienie :tak:

z sercem w gardle wchodzilam dzisiaj na wage i :szok: :szok: dalej mam +16

dziwne ale od nowego roku nic nie pzrytylam :confused: :confused:

a moze to tak dlatego ze wczoraj malo zjadlam tylko pic mi sie na te wiatry chcialo ciagle
chyba sprawdze jeszcz ejutro bo cos nie wierze;-) :baffled: :dry:

jarzyneczka a jk idzi enie jedzenie slodyczy

mi nei idzie. jak prawie przez cala ciaze nie jadlam slodkosci to teraz mam na niech ochote i wczoraj pol czekolady wciagnelam :baffled: :baffled: :baffled:
ale najbardziej to bym zjadla takie swieze paczki z budyniem i cukrem oj one takie tluste i slodkie sa
kurcze zaraz kompa zaslinie :-p :-p

jarzyneczka a jk idzi enie jedzenie slodyczy

no niestety tak sobie, wczoraj zjadłam cztery czekoladki małe i porcję lodów....miałam zły dzień pod każdym względem, no ale taki mój urok

no mam nadziej ze dzisiaj bedzi elepszy

ale z jedzeniem to mi tez nie idzie :no:

zobaczymy jak nasze kilogramy dobrna do konca mysle ze ze 4 jeszcze wpadna ale mam nadziej ze nie wiecej :tak:

31 tygodni i 2 dni
125 cm w obwodzie
wagi nie podaje, musialabym stanac juz na towarowa ;-)

cbc5bc68c6e3c0a4med.jpg

a5323567b25c5276med.jpg

706632f3ea78f75dmed.jpg

1dca9d0ff6467372med.jpg

Anja - no piękny masz brzuszek! Imię Julian już macie zaklepane? Bo u nas wszyscy jak dzwonią to pytają o Boryska i już nawet nie wypada zmieniać :tak:

tak, zdecydowanie rośnie ;-)

mi się już zaczynają kończyć ciuchy :baffled:
tzn spodnie robią się zbyt ciasne w miejscu wszycia gumy na brzuch :szok:
jak siedze, to mi niekomfortowo :eek:

mam nadzieje, że nie będę musiała zaopatrywac się w nową odzież tuż przed metą :eek:

Anija sliczny okraglaczek . jakbys pilke polknela:tak: :tak:

Mel odczuwam te sama dolegliwosc . moje ciuszki tez sie robia zbyc ciasne w brzuchu . i juz nawet ta razciagajaca sie gumka zaczyna uciskac:szok:

ale do konca juz nie bede nic kupowala . wrzuce sie w jakis worek i juz . nie bede najwyzej nigdzi ewychodzic . zreszta i tak problemy mam z wychodzeniem z domu wiec na ogrodzie poprzestane:tak: ;-)

reklama
Anija duży masz brzuchal :szok::szok: ale kształtny, zgrabniutki:tak:;-)

Ja już rzygam tymi ciążowymi ciuchami :baffled::sick: - ciągle chodze w tych samych spodniach, tylko bluzki czasem zmieniam, bo mam jakieś 3 :szok:, niewielkie pocieszenie:eek:
ale też nie chce już nic przed metą kupować, przemęczę sie jeszcze te niecałe dwa miesiące:happy:
Miloku a ty w ogóle z domu sie nie ruszasz:confused: Ja sie codziennie zmuszam do małego choćby spacerku, żeby nie zastygnąć zupełnie.
Co do wagi to moja też ostatnio stanęła w miejscu. ale to chyba dobrze no nie? ;-):laugh2:

Do góry