reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Yra koniecznie od razu daj znać!
Nesiaa zdrowka dla Ciebie i Olenki!
Marciaa a u nas jak widzy fride do jeszcze wiekszy wrzask.
Miki ale fajny pomysl z tym pamietnikiem!

Kurcze Szymcio mi cos poprzestawial w klawiaturze.

Ostatnia edycja:
McGosia, K_aralaina, Polusia, Ionka, Peperka (wow jaki urodzaj mamy 16stego !) najcudowniejszych zabawek na świecie dla Maleństw i uśmiechów od rana :-)

Asiu zatem moja bratowa będzie walczyć na porodówce w tym samym czasie co Ty ;-)i ona również dziewczynki się spodziewa :-) Znasz już imię swojej córeczki?
:happy2:

yra czyli może jeszcze w starym roku dowiesz się czy Jaś będzie mieć siostrzyczkę czy braciszka, si? tzn jest taka szansa jak fasolka pozwoli ...

polusia teściowa powaliła mnie heheh:-D

myszowata faktycznie ... zęby ! no to czekamy na perełkę :tak:

Marciaa sanki wyyyypas ! gdyby nie fakt, że jeszcze u mojej Mimi mieszkamy tj w mieście to też bym je zamówiła. Domek do którego się przeprowadzimy graniczy z lasem wiec byłoby gdzie sunąć !

miki grzecznie się bawi? <wow> :szok: Jesteś pewna, że mówisz o Tomasie? ;-) ... mój Antoni max 10 minut wytrzyma bez towarzystwa - zapewne tak właśnie Go nauczyłam :zawstydzona/y: to mam :dry:

blueberry dla Ciebie zwykłe przyzwyczajanie a dla mnie niebotyczny sukces ;-)

Teraz Iskierek śpi - yra walczy z nocnym jedzeniem a ja z drzemkami. Wyobraźcie sobie, że jak zrobiłam dzienny rachunek to mi wyszło, ze Antko śpi 2 x po 2 godziny :szok: wynik taki, że w nocy nie czuje potrzeby dłuższego snu ... Od paru dni pilnujemy żeby spał max godzinkę i noc wygląda już zdecydowanie lepiej :-)

Znalazłam renifera na biegunach dla Niniego pod choinkę ... zakochałam się :sorry2: Duży RENIFER na biegunach Duzo wzorów TANIO (1351597484) - Aukcje internetowe Allegro

Zmienię lapka na komputer stacjonarny to powklejam photy ze spotkania ze świętym i z pierwszego bujania w hamaku :happy2:

polka zgadnij co teraz robię ? :-D <coffee>

jop tuż po świętach idę do lekarza, normalnie ciekawość mnie zabija :)

co do remontu już po, mój M wszystko zrobił, małe koszty wyszły ale do PZu i tak zgłoszę, zawsze jakiś grosz, jeśli teraz by ciekło niestety Ci z dołu by musieli coś zrobić, bo mają sufit podwieszany w łazience i nie widać rury więc oni tak naprawdę nie wiedzą co i jak bo tej rury nie widzą. eh dobrze że jesteśmy ubezpieczeni i kasę oni dostają z pzu a nie my musimy im bulić za remont i malowanie.

n&h malutko śpi masakra jakaś, dziecko ma dużo energii, i ma śliczne imię , jak będzie u nas chłopak też może będzie antoś :))))

n&h- no bawil sie wlasnie z jakies 10 minut saam, a teraz juz na raczkach u mamusi siedzi. Moj M wlasnie mowi ,ze sama go tego nauczylam to mam:-)
Ja nie mam pomyslu na prezenty dla dzieci:-(

Wszystkim dzisiejszym solenizantom wszystkiego naj:-)

Polusia wszystkiego naj naj dla malutkiej.

My tez juz od kilku dni nie jemy w nocy. Od narodzin Tomasa pisze mu pamietnik. Wczoraj czytalam przed snem i az lzy w oczach mialam jak moj malutki synus sie zmienial przez ten caly czas. Mam nadzieje, ze jak kiedys go przeczyta bedzie wiedzial jak dorastal i jaki jest wazny dla nas. Teraz u mikolaja( czytak M) zamowilam kamere wiec do pamietnika dodam jeszcze nagrania i jak mlody bedzie mial 18 lat dam mu wszystko. Mam nadzieje , ze wytrwam w pisaniu do tego czasu
Ale super pomysl z tym pamietnikiem!!

N&h mysle nad imieniem, zawsze podobalo mi sie Marta i Hania, ale teraz sama nie wiem. Kiedys dawno temu marzyla mi sie Sara, ale moj P kategorycznie sie sprzeciwil.

Szymcio siedzi w kojcu i sam sie bawi. Szok. Ja tez niestety nauczylam, ze bawimy sie razem.

reklama
Witam :)
Pamiętnik super pomysł :)
co do prezentów my też wszystkich nie mamy ale mało zostało :)
W domu pachnie piernikami, teraz maszyna miesza mi ciasto na orzeszki, choinka stoi jeszcze nie ubrana w kącie, czuć klimat świat:)

Dzięki Frotka za przepis :)
IMG_4761.jpg

Ach zapomniałam napisać wchodzę dzisiaj do pokoju Natalka siedzi na podłodze i zajada się piernikiem, a jaki był krzyk jak zabrałam :D
Miłego dnia!

Do góry