Y
yra245
Gość
miki dam też Mikołaj przyniósł kamerę, leży zapakowana
i czeka na wigilię.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jesteś pewna, że mówisz o Tomasie? ;-) ... mój Antoni max 10 minut wytrzyma bez towarzystwa - zapewne tak właśnie Go nauczyłam
to mam
wynik taki, że w nocy nie czuje potrzeby dłuższego snu ... Od paru dni pilnujemy żeby spał max godzinkę i noc wygląda już zdecydowanie lepiej :-)
Duży RENIFER na biegunach Duzo wzorów TANIO (1351597484) - Aukcje internetowe Allegro
<coffee>Ale super pomysl z tym pamietnikiem!!Polusia wszystkiego naj naj dla malutkiej.
My tez juz od kilku dni nie jemy w nocy. Od narodzin Tomasa pisze mu pamietnik. Wczoraj czytalam przed snem i az lzy w oczach mialam jak moj malutki synus sie zmienial przez ten caly czas. Mam nadzieje, ze jak kiedys go przeczyta bedzie wiedzial jak dorastal i jaki jest wazny dla nas. Teraz u mikolaja( czytak M) zamowilam kamere wiec do pamietnika dodam jeszcze nagrania i jak mlody bedzie mial 18 lat dam mu wszystko. Mam nadzieje , ze wytrwam w pisaniu do tego czasu