marela
Podwójna marcóweczka ;)
blu- u mnie to reguła, zabieram cycka, chowam, tłumacze - a ten sie smieje tylko
, prawie zawsze krzyknę ał- ale niestety wywoluje to smiech u mojego łobuza
a bol niemilosierny ;( , ale widze ze on traktuje to jako zadawe
Asia- ogromne gratulacje
zazdroszcze Ci mi sie strasznie marzy parka
ale drugie ( i raczej na tym finito
) tez chcialabym rodzic w marcu
widze ze duzo dzieciakow chorych - zdrowka
Alan wlasnie na kolanach wiec uciekamy aby nie złapac wirusa z kompa
;-)
Ja dzis w domu- rok sie konczy a ja mialam jeszcze dzien opieki do wykorzystania - wiec korzystam ;-)bo inaczej przepadnie .
A i wczoraj sie dowiedzialam ze moja bliska kolezanka tez matematyczka ode mnie z pracy w ciazy
, wiecie jaka radosc, jakos fajnie tak w realu uslyszec
bo ostatnio to tylko net gorował ;-), jeju normalnie az zaczelam byc zazdrosna - oczywiscie pozytywnie . Ona ma juz dwojke skarbow - i chcieli trzecie, termin na sierpien. Tylko biedna jak z poprzednimi wogole nie odczula urokow ciazy tak teraz z samego poczatku strasznie zle sie czuje , i ma ogromnego stresa bo niestety ale nasze dwie inne kolezanki ostatnio stracily swoje fasolki:-(, mowimy jej ze bedzie ok ale wiecie jak to jest , w takim stanie to kazda mala plotka jakis przypadek nas stresuje . A mi z tego wszystkiego dostanie sie wiecej godzin i od wrzesnia to chyab od rana do wieczora w pracy
, kase zarobie ale az mnie ciary przechodza ile bedzie roboty . 

Dobra spadam sprzatac bo niestety jeszcze nie wszystko ogarnelismy w naszym gniazdku , ale pomalu mam nadzieje ze da sie to ogarnac .
Milego dnia.

Asia- ogromne gratulacje
widze ze duzo dzieciakow chorych - zdrowka

Ja dzis w domu- rok sie konczy a ja mialam jeszcze dzien opieki do wykorzystania - wiec korzystam ;-)bo inaczej przepadnie .
A i wczoraj sie dowiedzialam ze moja bliska kolezanka tez matematyczka ode mnie z pracy w ciazy

Dobra spadam sprzatac bo niestety jeszcze nie wszystko ogarnelismy w naszym gniazdku , ale pomalu mam nadzieje ze da sie to ogarnac .
Milego dnia.