reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Polusia wiem o czym mowisz:-) Moj m przed chwila dostal maly opiernicz. Mlody nie spi szaleje , a moj m a to to musi a to tamto. Teraz poszedl sie ogolic, a mlody nasz to dzisiaj bije rekordy. Oj te nasze marcowe dzieciaczki chyba niezle rozrabiaki beda:-)

Asia gratulacje coreczki. Oj jak sobie przypomne ten czas ciazy- bylo wspaniale, ale z 2 ledwo daje rade wiec chyba na 3 sie nie zdecyduje. No chyba ze los splata figle i jeszcze jenda coreczke nam da:-)

miki wklej jeszcze coreczke:tak:

a moj pawel spi od 18.30:szok:

ja pierdziele mnie to sie wydaje ze on lada dzien chodzic bedzie, taki aktywny z dnia na dzien sie zrobil ze masakra, tylko sie puszczac i isccccc:szok:
no i mamy 5 zebolka:-)

monia
ma pecha twoj M,ale dobrze ze sie oki skonczylo...:tak:

no i oczywscie: Asia wielkie gratulacje!!!! bedzie parka!!!:-):tak:

No mam nadzieje , ze teraz sie udalo. Jakas ciemna jestem dzisiaj zdjecia mi nie wchodza. 22.00 a moj maly nawet nie mysli zeby spac isc. Cos czuje , ze dzisiejsza noc tez bedzie super. Oj na szczescie u nas w piatek dzieci ida ostatni dzien do szkoly wiec odpadnie mi ranne wstawanie z Natalka.:-)

Asia gratuluję córeczki!!! Cudowny prezent na gwiazdkę !!!.
Mnie 6lat temu też ogłosili taka nowinę 15grudnia :) !!! Ale ja już miałam 2miesiace do porodu :) więc krócej czekałam na księżniczkę :)
mag007 -- Gratulacje dla synka. Nasze malenstwa sa z tego samego dnia. Twoj nabil sobie guza, a moj gdyby nie kask to tez pewnie by dzisiaj kilka zaliczyl.:-)
Właśnie buziaki dla Waszych szkrabów !!! jak te miesiace mijają szybko :)

Ostatnia edycja:
reklama
miki dla Tomasa buziaki w czółko :-)

mag dla Simona również soczyste całusy :tak:

myszowata mam nadzieję, że już lepiej z Franiem ... cały czas 3mam kciuki !

asia gratuluję !!! Będzie laseczka ... pięknie :-) A najważniejsze, że dobrze się czujesz i wszystko ok z fasolką :tak: na kiedy masz termin? Kwiecień?

yra już po przymusowym remoncie ?

Zrobię sobie cappuccino i poczytam Was jeszcze :) ps Antko dokazuje z Tatusiem :dry: ... wykończę się z tą Jego AKTYWNOŚCIĄ ! ;-)

Do góry