Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale co fakt to fakt ... ja jestem monotematyczna w kwestii kofeiny lol :-) a tak serio, to szukam "używki", chcę się od czegoś uzależnić ... i chyba padło na to nieszczęsne cappuccino - już kiedyś pisałam, że przed ciążą kawa i papieros były moimi atrybutami i teraz (z racji potomstwa przy piersi) potrzebuję "zdrowszego" zamiennika 
Do tego malo jadl i chlustal... Pediatra stwierdzila niezyt zoladkowo-jelitowy. Nie mial goraczki. Moze to wszystko tak lagodnie przeszlo dzieki szczepionce na rotawirusy...Nooo to witam w klubie :-) Nasza nocka tez koszmarna, a od poludnia darl sie strasznie. Bralam na rece ok, ale to zeby jak nic. Bardzo ciezko przechodziJa dzisiaj jestem mega padnieta, w nocy maly malo co spal i caly dzien daje popalic. Caly czas wina za jego zachowanie obarczam zabkowanie i tak od kilku tygodni a zeba jak nie bylo tak nie ma. Nie wiem co mu jest caly czas krzyk i na raczki. Nawet 5 minut sam nie posiedzi. Glowa mi peka dzisiaj.

No i widze, ze Calpol poszedl w ruch, chyba dal M popalic 
Asienko super wiesci :-):-)A teraz się chwalęBędzie córeczka
Wszystko w porządku. Waży 548 g. Dzięki za trzymanie kciuków. Powiem Wam, że miałam stracha, w nocy źle spałam. No ale najważniejsze, że jest ok
Bardzo się cieszę!

Witajcie
Najlepszego dla Szymka!!! I spóźnione życzenia dla Gabrysi!!!
Myszowata u nas w czwartek była gorączka, ale najwięcej 38,2 i podałam nurofen w syropie dwa razy - w południe i przed spaniem. W piątek do południa 37,5, a potem już wróciło wszystko do normy. A wysypka pojawiła się w niedzielę. Dzwoniłam do pediatry i powiedziała, że jak będzie przez trzy dni ciągle wysoka gorączka, to mamy się pojawić, a tak obserwować, czy nie pojawiła się wsypka. Na szczęście u nas było ekspresowoTakże zdrówka dla Frania!!!
A teraz się chwalęBędzie córeczka
Wszystko w porządku. Waży 548 g. Dzięki za trzymanie kciuków. Powiem Wam, że miałam stracha, w nocy źle spałam. No ale najważniejsze, że jest ok
Bardzo się cieszę!