reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej!:-)

Dzięki dziewczyny za miłe przywitanie po dłuższej nieobecności. Kochane jesteście.:tak:
Ja dziś dopiekłam jeszcze pierniczków, zobiłam paszteciki z kapustą i grzybami, podgotowałam barszczyk z jabłkami, teraz nachodzi a jutro dokończę. Został mi jeszcze seromakowiec i polukrować pierniczki, resztę pichci mama:-D Z małym jutro lecimy do fyzjera bo zarósł strasznie.:baffled: Jutro od rana jeszcze skoczę na ostatnie zakupki przedświąteczne, torebki na prezenty, pare pierdół itp.
W ogóle dziś fajny dzień, mieliśmy wigilię w gabinecie z moimi dziewczynami ( mam dwie dziewczyny, które ze mną współpracują) i udało nam się z M wygospodarować dla nich na premię świąteczną, wręczyłam ją im w takich ładnych ozdobnych kopertach. Ale mnie wyściskały a ja się bardzo cieszę bo wiem że na nią zasłużyły.:tak:
Tabasia Super że u koleżanki wszystko dobrze. Niech spokojnie donosi ciażę.
Co do płci kolejnego dziecka też bym się skłaniała ku drugiemu chłopczykowi ale pod warunkiem że trzecia będzie dziołszka:-D Ale wiadomo najważniejsze żeby było ZDROWE!

reklama
frotka, polka, jak nawet czytam o tym, jakie dumne sa mamy ze swoich dzieci, to nie moge się sama doczekać :-) ach, piękne to :-) ja to nawet, jak moje pierwszaki na ślubowaniu recytowały i spiewały, to miałam łezki w oczach, więc jak kiedyś Ol bedzie deklamować, to będe ryczeć jak bóbr!

zrobiliśmy listę ostatnich zakupów. jak zawsze ostatnie okazały sie nienajmniejsze ;-)

Paaaaaaaaaaaaaadam!!!!!!!!!!!!!!!!
Wlasnie skonczylam.
60 pirogow, 32 uszka, sernik, krokiety, 3 makowce i szynka. Do tego 3 prania, teraz sie susza :-D
Jutro tylko pierniczki, sledzie i salatka jarzynowa, zupy i rybka w piatek i mozna swietowac :-)
No i ogarnac chatke, ale bez szalu.
Niestety Mlody zaliczyl juz chyba z 6 pobudek, boje sie myslec co bedzie dalej, a rano musimy wstac, pozniej on na drzemke, a ja wskrzesze urode nieboszczke i do lekarza :baffled: Na rzesach bede chodzic, ale co tam, swieta raz w roku. Zmykam! :*

hejka
ale nocka
zasnał wczoraj o 20 i co chwile płakał do 23...w nocy ktoś z nas wziałgo do łózka- dobre co? he he nie pamietlaismy kto go przeniósł...ale tez z nami nie spał dobrze kręcił się strasznie
może żeby wkoncu ią bo ma mocno opuchnięte dziąsła
dzis dzień pieczenia w południe wpada kolezanka to zajmie mi się maluszkiem :)
wy dzisiaj pewnie duzo macie roboty z rana...........

polka- zdolne masz dzieci nie podlega to wątpliwosci!!! ja też bede ryczec jak bóbr jak Niko bedzie recytował wierszyk... ( o ile bedzie chciał ;P )
Tabasia- ale zes narobiła wow
ajentka- chcesz trójeczke? no proszę...Nikodem tez juz zarosłza uszami ale nie obcinam poczekammdo roczku:)
frotka- ale Milusia jest podobna do Ciebie!!!

Ostatnia edycja:
Tabasia cieszę, że z ciążą koleżaki wsio ok, powodzenia dla niej na kolejne miesiące i zdrówka dla babci! No i podziwiam Cię, że aż tyle sama narobiłaś - pracowita mróweczka z Ciebie;-)
marela buziale dla synka i życzę poprawy relacji z M, żeby w Święta zapanowała między Wami lepsza atmosfera - nie łam się, będzie ok!
polka frotka zazdroszczę wzruszeń, ale już niedługo i nas to czeka:tak:
frotka fajny avatarek:tak:

A w ogóle to witajcie! Już jutro będziemy się tu ściskać i obcałowywać świątęcznie Kochane moje:tak:Fajnie!:-)A nocka ok - Mały spał od 20 do 6.45, o 7 zjadł, pobawił się trochę i teraz drzemkuje. Po nocy zauważyłam jakąś krostkę u niego na dolnej wardze - nie wiem co to:confused:Wygląda troszkę jak opryszczka - może to od tego błota co je wczoraj miał na twarzy???
No nic, idę kurze zetrzeć!
Miłego dnia:happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień dobry :)
ja tylko na chwilkę bo idę piec sernik. nocka super cała przespana tylko Julkę coś brzuszek bolał i płakała, mam nadzieję że nic złego się nie dzieje. mała teraz łobuzuje po domu a ja się zastanawiam co zaraz zepsuję :)

Tabasia jak mała mróweczka praca wrze :)

myszowata kurcze oby to nie była opryszczka

lecę do kuchni :) nie przemeczajcie się kochane :)

Witam!
Pol nocki u nas spoko a po 2 musialam wstawac chyba ze 100 razy. Caly czas pojekiwala, nie wiem czemu, pewnie zeby. Teraz drzemie a ja jak chyba Wy wszystkie urzeduje w kuchni. Jarzynki na salatke sie gotuja, rybka na rybke po grecku sie rozmraza, schabik sie marynuje. Zaraz bede robic farsz do pierogow. No i jeszcze zostaly lazienki. M wiesza swiatelka na zewnatrz.
Uciekam!! Zycze milego i mimo nawalu pracy niemeczacego dnia!!

Witajcie!

marela spoznione buziaki dla Alanka!!!i oby z M sie poprawilo...

frotka sliczny nowy awatarek!

Dziewczyny ilez wy sie narobicie!!!Skad macie energie????Ja to nawet z 1/10 waszych dan nie bede miala....Tylko 2 salatki, za ktore zaraz sie biore....A nocka podobna, pojekiwania cala noc, do tego pozarlam sie z M w srodku nocy....ech..kiedy my sie wyspimy?

Milego Dzionka!!!

reklama
dzien doberek,
u nas dzis pakowanko sie szykuje bo wieczorkiem jedziemy...

nocka oki, tylko pobudka znowu o 6:szok: i teraz godzinne usypianie, slanial sie na nogach ale stal!!:-D
no nic zabieram sie bo sie nie wyrobie;-)

milego dzionka pracusie!!;-)

Do góry