reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

U mnie dzisiaj też nie najlepszy dzień, źle się czuję, bolą mi nogi, od wczoraj szyja i co jakiś czas kłuje w brzuchu, ale za to mąż bardzo milutki :) Uśpił inedawno synka i pojechał po zakupy, tak więc może se dzisiaj w końcu odpocznę, mieszkanko już sprzatniete, wiec ide odpoczywac do pozniej.

reklama
:no: nie nie nie zima to zly pomysl na wyjscie bo zimno i wietrznie i mrozik .... powiesz maluszkowi to sie uspokoi i zrozumie :tak: a w brzuszku tak cieplutko i tak przyjemnie bo slychac serduszko mamy i bulgotki i glos mamy :tak:

A ja dzis zostaje w domku trzeba wypoczywac,bo wczoraj mnie krzyze bolały po spacerku.A w nocy strasznie mnie męczyła zgaga.Mniałam chętke na sałatke z tunczyka i musiałam ja zrobic dzisiaj,mój M jest za granica i akurat tez miał smaka na ta sałatke i sobie zrobił normalmie mamy takie smaki na to samo o tej samej godz.Mississ bardzo mi sie podoba slub w zimie ale ja akurat miałam w sierpniu.

stał sie cud i wzięłam sie do gotowania. Rosół juz się powoli gotuje.. ale to to pikuś.. jak mi się kotletów nie chce robić:no: z piersi kurczaka byłoby szybciej, ale schabu mi sie zachciało.. a w domu nawet nie mam ostergo noża, żeby to moment pokroić wrrrr:wściekła/y:

moje noze to wszystki tepe :-D ale chyba na swieta sobie w prezencie sprawimy hehe ;-)

madzai84 jak bedzie trzeba to wlasnie zrobimy slub skromniejszy ale w lutym... nie chce te zeby moi rodzice sie zadluzali tzn brali pozyczke... i wiem ze chca dobrze ale my tez chcemy dobrze mam nadzieje ze to zrozumieja:tak:i nie beda sie gniewac ze zepsulismy im niespodzianke

a ja znowu sama sobie siedze.

Karol naprawia wujkowi piecyk, mam nadzieje ze wszystko pojdzie ok i wroci za pol godzinki.

Taka ladna pogoda, ze chyba wezme go za wlosy i pojdziemy na krociutki spacerek. O ile moj brzuch pozwoli..

moje noze to wszystki tepe :-D ale chyba na swieta sobie w prezencie sprawimy hehe ;-)

madzai84 jak bedzie trzeba to wlasnie zrobimy slub skromniejszy ale w lutym... nie chce te zeby moi rodzice sie zadluzali tzn brali pozyczke... i wiem ze chca dobrze ale my tez chcemy dobrze mam nadzieje ze to zrozumieja:tak:i nie beda sie gniewac ze zepsulismy im niespodzianke

Napewno to zrozumieja wkoncu to dla Waszego szczęscia.

reklama
Wróciłam ze spacerku juz..nie chcialo mi sie dzisiaj chodzic. Spiaca jestem, ale była kolezanka i przyniosla dla mnie prezent:tak:zestaw dove go fresh i ptasie mleczko wedla!!!!!! waniliowe , ktorego juz prawie calego nie ma heheh

Nudy jakies.....

Do góry