reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Izulqa a moze tylko dzidzia ci sie inaczej ulozyla i dlatego brzuszek nizej sie wydaje,Mnie czasem zmienia sie ksztalt brzuchola kiedys mialam taki lozlazly bo dzidziol w poprzek lezal.teraz taki bardziej szpiczasty.A jak czujesz ruchy malenstwa,w ktorym miejscu cie kopie?

reklama
w okolicach nad pępkiem mnie kopie

ale ogólnie to było tak, że robiłam sobie kąpiel no i mieszałam wode w wannie żeby była równomiernie ciepła a nie miejscami gorąca a miejscami zimna, no i byłam schylona. potem sie wyprostowałam i poczułam tak jakby mi coś spadło w brzuchu.. takie dziwne uczucie.. i jak leżałam później w wannie, to tak mi się wydawało że od pępka w dół jest takie spiczaste, a powyżej pępka się mi brzuch zapada.. a tak wcześniej nie miałam.. może faktycznie tylko sobie wkręcam niepotrzebnie a dzidziolek się tlyko inaczej ułożył..

Ostatnia edycja:
A wczesniej inaczej cie kopal?Moze teraz odwrocil sie glowka w doli stad ta zmiana,ale nie martw sie moje co chwile zmienia pozycje,a juz bylo glowka ustawione i parlo na kanal teraz znowu uciska na pecherz i tupie po lewych zebrach

A ja zaraz chyba na głowę dostankę, bo nie moge się zdecydować na łóżeczko żadne.
Jakbym miała jeszzce wózek wybierac to wariatkowo murowane.
A chciałabym, zeby było ładne, z zakrytą szufladą, z materacem i z pościelą od razu (bez baldachimu) i najlepiej do 400 zł. Plus przesyłka, bo na allegro raczej kupię, ale i tak nic wybrać nie mogę.

Wlasnie pewnie wtedy maly zrobil gwaltownego fikolka i zmienil pozycje.
Wiec narazie spokojnie i sie nie nakrecaj.Dzidzia ma jeszcze tam sporo miejsca i stad te fikolki,niedlugo bedzie mu ciasniej a narazie niech kozysta:-)

o matko, laski, przeczytajcie to, proszę :-D :rofl2:
(z innego forum)

"Ale nic nie przebije mojego faceta. Ubzdural sobie, ze koniecznie chce miec
chlopca i desperacko stosowal rozne sposoby. Jak tylko dowiedzielismy sie ze
jestem w ciazy budzilam sie w nocy zlana potem ponakrywana 2 koldrami i kocem.
Rozkopywalam sie i za chwile znowu sie budzilam zakryta po uszy.

Ja sie okazalo, moj mezczyzna ogladal kiedys program na Discovery o krokodylach.
Jesli jaja inkubuja sie w temperaturze powyzej 30 - kilku stopni, wykluwaja sie
samce, a jak ponizej - samiczki. Niestety ta metoda nie dziala na ludzi - bedzie
corka. Tatus pogodzil sie z porazka."

prawie umarłam ze śmiechu :laugh2:

reklama
Do góry