reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hej kochane,
muszę WAS NADROBIĆ bo od wczoraj rana mnie nie było na bb...teraz też śmigam, na dalszą i mam nadzieje ostatnia pogoń za prezentami...M był na spotkaniu z doradzca finansowych, i zdolność nam nie spadła, ale podobno banki ostrożnie podchodzą jak kobieta jest w ciązy:wściekła/y:no ale zobaczymy...
BUZIOLE

Hej kochane,
muszę WAS NADROBIĆ bo od wczoraj rana mnie nie było na bb...teraz też śmigam, na dalszą i mam nadzieje ostatnia pogoń za prezentami...M był na spotkaniu z doradzca finansowych, i zdolność nam nie spadła, ale podobno banki ostrożnie podchodzą jak kobieta jest w ciązy:wściekła/y:no ale zobaczymy...
BUZIOLE

mój kuzyn dostał wczoraj w PolBanku w Euro:tak::tak::tak: alle wpłacali 10% wartości

Rybka- no właśnie nam też proponują żeby brać w euro, tylko że my nie mamy wkładu własnego :-(no ale jesteśmy dobrej myśli bo zdolność jest:tak:

Rybka- no właśnie nam też proponują żeby brać w euro, tylko że my nie mamy wkładu własnego :-(no ale jesteśmy dobrej myśli bo zdolność jest:tak:

bedzie dobrze

choć nam w maju przyznali w m-banku po czym 1 czerwca nam odmówili a nie wzieliśmy promesy i dupka a 6 czerwca mieliśmy sie przeprowadzac a przeciągneło się do 25 sierpnia

koszmar:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

oby wam sprawnie i szybko poszło

matko, ale leń mnie dopadł :eek:

missiiss- ja bym poczekała... wiem, że się niecierpliwisz, ale jednak chyba lepiej bez pospiechu... żeby mieć pewność, że doszłaś do siebie na 100%...

idę coś porobić, bo aż mi głupio przed sobą :eek:

reklama
witajcie marcóweczki
ostatnio rzadko się odzywam, bo nie wyrabiam z czasem, a być na bieżąco z Waszymi wpisami, to nie lada wyczyn :-D
staram się więc przynajmniej Was na bieżąco (jak mogę) czytać

Adelina - spełnienia najpiękniejszych marzeń i szczęśliwego rozwiązania w marcu
missiiss - nie śpiesz się, dbaj o siebie i wracaj do sił, by następną ciążę ze spokojem donosić

ja wczoraj robiłam badania w laboratorium, też na glukozę... jakoś przeżyłam
ale krew pobierała mi jakaś pechowa pielęgniarka, nie mogła trafić w żyłę, więc się gimnastykowała i tak zestresowała, że już z drugiej ręki mi musiała inna pielęgniarka pobierać,
ja od lat honorowo krew oddaje dla PCK, więc się nie boję igieł i kłucia, ale pielęgniarka wystraszyła się strasznie :-D miałam ubaw, i musiałam ją uspakajać, że nic się nie stało, ukłucia zagoją się szybko ;-)

moja Zosia w brzuchu silna i duża, da się ją wyczuć przez brzuch, zgadujemy z Darkiem, co to za część jej ciała dotykamy :-) bo często "wypycha" nóżkę i nie tylko...
brzuch mi porusza się, że każdy może już zobaczyć szalejącą Zosię
a jest aktywna bardzo :sorry:

sorki, że do wszystkich wpisów, co bym chciała się nie odnoszę, ale nie dam rady :eek:
trzymajcie się zdrowo i miluchno
buziaczki ;-)

Do góry