madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Hej! Właśnie dołączyłam do forum. W marcu spodziewam się pierwszego dziecka - córeczki.:-)
Witam i zapraszam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej! Właśnie dołączyłam do forum. W marcu spodziewam się pierwszego dziecka - córeczki.:-)
Hej kochane,
muszę WAS NADROBIĆ bo od wczoraj rana mnie nie było na bb...teraz też śmigam, na dalszą i mam nadzieje ostatnia pogoń za prezentami...M był na spotkaniu z doradzca finansowych, i zdolność nam nie spadła, ale podobno banki ostrożnie podchodzą jak kobieta jest w ciązyno ale zobaczymy...
BUZIOLE
Rybka- no właśnie nam też proponują żeby brać w euro, tylko że my nie mamy wkładu własnego :-(no ale jesteśmy dobrej myśli bo zdolność jest![]()