reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

No zobaczymy ile dostanę, no i jeszcze za nie wykorzystany urlop ma mi zapłacić bo zawsze płaci w grudniu :) i dałam orzech do zgryzienia księgowej heheheheh

No ale ja nadal walczę z TURONIEM, znalazłam fotki w necie, ale niestety opcja Pań z przedszkola odbiega od oryginału :) i szlag mnie trafia a czas ucieka tydzień został.
No a moja Oliwka śnieżynką jest i jej Pani sama zrobi, ale ja też bym dała radę, ale nie mi Turonia wtrynili :p

reklama
No zobaczymy ile dostanę, no i jeszcze za nie wykorzystany urlop ma mi zapłacić bo zawsze płaci w grudniu :) i dałam orzech do zgryzienia księgowej heheheheh

No ale ja nadal walczę z TURONIEM, znalazłam fotki w necie, ale niestety opcja Pań z przedszkola odbiega od oryginału :) i szlag mnie trafia a czas ucieka tydzień został.
No a moja Oliwka śnieżynką jest i jej Pani sama zrobi, ale ja też bym dała radę, ale nie mi Turonia wtrynili :p
Współczuje tego Turonia;-):-D:-D:-D

współczuję ci z tym toruniem.. ale ci się trafiło hehehe;-):-D

hej dziewczyny :-)
a mi cos niedobrze..
juz od wczoraj wieczorem. Oby to nie byly skutki przebywania w przychodzni we wtorek. :eek:

dzisiaj wizyta u gina. o 15.30. ehh.. ale jestem zdechla dzisiaj.. nic mi sie nie chce.

Ja swojemu dziecku bede czytala Baśnie. Sama sie na nich wychowalam, tzn sama sobie czytalam jak juz umialam. I juz wtedy stwierdzilam, ze bede je swojemu dziecku czytala.;-)

ooooo... dzisiaj mam 100 dniowke :-D

Agniesiak-dobrze wyczytałam że robiłaś wczoraj pizze??jak tak, to duża ona wychodzi?bo bym dzis na kolacje zrobiła, tylko że muszę dla 5 osób:eek:

Ja juz mam prezent dla mezunia pod choinke.....zamowie na allegro kufel z herbem Legii Warszawa i z napisem jakims ladnym :)
pewnie sie ucieszy
mam troche schowanego grosza i akurat starczy :)

Ja mialam hemoglobine 13 wiec duzo na szczescie...ale mi anemia chyba nie grozi hehe

hej dziewczyny :-)
a mi cos niedobrze..
juz od wczoraj wieczorem. Oby to nie byly skutki przebywania w przychodzni we wtorek. :eek:

dzisiaj wizyta u gina. o 15.30. ehh.. ale jestem zdechla dzisiaj.. nic mi sie nie chce.

Ja swojemu dziecku bede czytala Baśnie. Sama sie na nich wychowalam, tzn sama sobie czytalam jak juz umialam. I juz wtedy stwierdzilam, ze bede je swojemu dziecku czytala.;-)

ooooo... dzisiaj mam 100 dniowke :-D

ja od zeszłej środy mdłości i wymiotki zaliczam:-(

gratulujemy 100-dnióki

Dzień dobry :-)
Kurcze produkcja postów dzisiaj niesamowita. Piszecie prawie w tempie czytania wiec cięzko było nadrobić.
Ja nawet przyzwoicie dzisiaj wstałam, obyło sie bez dosypiania do południa. Zaraz jakieś sniadanie i....sama nie wiem :-D mam ochote cos pozytecznego zrobic ale koncepcji brak haha
Mam wrazenie że moje dziecko idealnie dostosowuje sie do mnie- jak ja nie moge w nocy spac to ona szaleje, jak jestem pół nocy senna to ona ciagle spi. Ech zeby tak po porodzie było :-)

reklama
Do góry