I ja sie witam:-)
U nas zawitała zima, trochę nieśmiało, bo drobniutki śnieg pada, ale już jest temp. na minusie. Co mnie wcale nie cieszy, bo ja nie znoszę zimy i jak jest zimno, a jeszcze mąż poleciał rano do bankomatu i jak wrócił, to kazał mi uważać jak będę szła po zakupy, bo jest cholernie ślisko, także zajebiaszczo
koza ja tak samo jak dronka czuję się tłusto. Mam rozstępy jak już pisałam wcześniej na piersiach i wczoraj zauważyłam 3 nowe rozstępy na udzie

Ale ja się rozstępami jakos nie przemuję. Zrobiło mi się ich mnóstwo jak dojrzewałam (na tyłku, udach, piersiach), ale wszystkie zbladły i są ledwo widoczne. Ale wyglądam coraz bardziej jak słonica. Mam obtłuszczone plecy i nogi i tak nad pośladkami bardziej po bokach mi sie zrobiła taka fałda tłuszczu

I nogi mi przytyły, cellulit masakryczny

Jak jestem ubrana, to czuję się dosyć dobrze, bo jakoś wtedy nie widać wcale tych kilogramów, ale jak patrzę na siebie nago, to widzę w lustrze jeden wielki baleron
dronka ja też jeszcze do niedawna chodziłam jak lump, w starej kurtce czerwonej, czapkę owszem miałam tą co zwykle, ale mam krótsze włosy i przytyłam na buzi i moja głowa wyglądała jak globus w czepku. Także brakowało mi jeszcze wózka ze złomem i mogłam zacząć chodzić po śmietnikach;-) Ale pojechaliśmy któregoś razu na giełdę z Ł. i tam sprzedają też tacy jakby rumuni (nie wiem z jakiego są kraju, ale mają ciemne włosy i ciemne karnacje) i oni mają strasznie tanie rzeczy i kupiłam sobie taką kurtkę za 60zł w rozm. 48

-p), zeby starczyła na całą ciążę, ale jest o tyle fajna, że po bokach ma takie guziczki i paseczki, że sobie można zapiąć o ten jeden guzik i jest dopasowana bardziej w pasie i wyglądam nawet nieźle

No i nowa czapka, taka z daszkiem i już nie wyglądam jak lump tylko jak troszkę bardziej puszysta babka hehe;-)