Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
do 1 w nocy oglądałam z mężem film"Siedem" no to teraz mam
hej dziewczynki,
my szykujemy sie do szkoły rodzenia, zdam relacje jak było jak wrócimy:-)
Agniesiak-mam pytanko, ile tej śmietany do tego przepisu na kurczaka w cebulowym dajesz, taki pojemnik pół litrowy co jest??dziś mam zamiar zrobić
buziaki
a teraz on pojechal do pracki a ja spac nie mogę
a tak mi się chce ze szok:-(
jak przekroczylam 70kg to się troche podłamałam, co bedzie jak przekrocze 80!!! a po drugie chodze jak lump bo nie mam ani kurtki zimowej ani butów a jak pojade do mojego rodzinnego miasta to az wstyd bedzie wyjsc na ulice w starych ciuchach zimowych:-( a szkoda mi kasy na kurte zimową tylko na ciąże

Ale ja się rozstępami jakos nie przemuję. Zrobiło mi się ich mnóstwo jak dojrzewałam (na tyłku, udach, piersiach), ale wszystkie zbladły i są ledwo widoczne. Ale wyglądam coraz bardziej jak słonica. Mam obtłuszczone plecy i nogi i tak nad pośladkami bardziej po bokach mi sie zrobiła taka fałda tłuszczu
I nogi mi przytyły, cellulit masakryczny
Jak jestem ubrana, to czuję się dosyć dobrze, bo jakoś wtedy nie widać wcale tych kilogramów, ale jak patrzę na siebie nago, to widzę w lustrze jeden wielki baleron
No i nowa czapka, taka z daszkiem i już nie wyglądam jak lump tylko jak troszkę bardziej puszysta babka hehe;-)
Więc dziewczynki do usłyszenia potem!;-):-)Kochana zalałam tak mięsko by go widac nie byłohej dziewczynki,
my szykujemy sie do szkoły rodzenia, zdam relacje jak było jak wrócimy:-)
Agniesiak-mam pytanko, ile tej śmietany do tego przepisu na kurczaka w cebulowym dajesz, taki pojemnik pół litrowy co jest??dziś mam zamiar zrobić
buziaki
:-) Lejesz ile chcesz ale musze Ci powiedziec, że wyszło pycha..
aż Ci zazdroszczę, że dziś robisz..
Może i ja znów zrobię
mag349 w czym problem? u swojego męża zamów prezent :-) a powaznie to nie powinno sie tak robić że jest jakas umowa a pozniej wszyscy ją łamią do tego kupujac prezenty wybiórczo- jak już kupować to wszystkim choćby po drobiazgu.
Mnie jeszcze czeka troche zakupów bo jak na razie mam cześć prezentów a w sumie dla 12 potrzebujęJa tam jestem praktyczna i zawsze staram sie dawac to, co danej osobie potrzebne albo lubi :-) A jesli nie wiem co by chciała to wywiad w rodzinie robie. Nie cierpie prezentów nietrafionych ;-)
Co do rozstepów to nie wylazł ani jeden i mam nadzieje ze tak juz zostanie. Troszke sie boje bo moja skóra podatna (na biodrach z okresu dojrzewania mam) a mój brzuch nadrabia zaległosci- jeszcze 3 tygodnie temu miałam wzdecie a teraz piłeczka z pępolem wystajacym wiec skóra dostaje po tyłku. Smaruje od poczatku i brzuchol i cycole, peelinguje i masuje- mam nadzieje ze cos to dawszedzie zniosę byle nie na piersiach- lubie je i byłoby mi przykro
Powiedzcie szczerze jak radzicie sobie ze zmianami swojego ciała? Chodzi mi o samopoczucie i ewentualne kompleksy...

nie na moje nerwy .