reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej
u mnie zimno nawet w domu:eek::eek:Za dużo wietrzyłam chyba:sorry:

Ugotowałam ogórkową,kupiłam dziś pierwszy raz szyje z indyka:eek:I gotowała się chyba ze dwie godziny a i tak twarda pinda:confused2::crazy:
Ł wróci to się zdziwi co mu dziś za danie zaserwowałam.
Szyja z indyka na twardo:-p:laugh2::laugh2:

reklama
kurde tyle napisałam i sie jakas strona wlaczyla kurde no to od nowa
prawko juz odebrane :-D
zakupki udane
w tesco wogole cisne do kasy pierszenstwa no i jedni panstwo tylko przed nami i K rozmakowuje zakupy i nagle podchodzi starucha i mowi
OOOOO NIEEEEE JA STAC NIE BEDE JA MAM 75 LAT CO MNIE OBCHODZI ZE TA Z DZIECKIEM!!!! na to ja do niej ZE JA BYLAM PIERWSZA I PANI NIE PUSZCZE BO MOGLA BY PANI CHOCIAZ ZAPYTAC CZY WPUSZCZA PANIA a ona cos tam burczała pod nosem i cisnie swoje zakupy przed moje a pan w kasie do niej ALE TA PANI JEST W CIAZY I ONA MA ROWNIEZ PIERSZENSTWO a ona ze nie widziala e jestem w ciazy no i facet bral i kasowal mnie pierwsza hihi wredne stare babsko gdyby poprosila to bym ja wpuscila
Potem w aptece bardzo mily mlody Pan mnie puscil przed siebie w kolejce :)) było mi bardzo miło
potem pojechalismy na otwarcie do castoramy i kupilismy ozdoby na choinke kupilam material na zaslonki do pokoju mlodego...sama wymysle jakas aranzacje:-D
zakupki na swieta juz zrobione wiec juz nic wiecej nie bede kupowac...i tak wogole ja wszystko kupilam..niech oni kupuja jak cos im sie przypomni

No nie mogę... u nas tez pierogi:-D:-D:rofl2::-D:-D

Adelina świetnie, że z Kalinką oki:-) Ja dostałam taką mini wyprawkę na początku od położnych w przychodni, gdzie do gina chodzę. Była tam mała paczka proszku Loveli, jakieś książeczki, ulotki i próbka kremu Sudocrem.

Hehe, u nas wczoraj były pierogi, dziś dla odmiany kurczak, bo pierogów jest tyle, że jeszcze ze dwa dni będziemy je jeść:-D:-D:-D

:-)Wróciłam od fryzjera. Uff, nmareszcie. Po drosze odwiedziłam ryneczek i zasłam do sklepu rybnego. Wiecie ile ludzi? Kupuja śledzie w hurtowych ilościach-czyżby juz na święta?!!!A co oni będą robić z tymi rybami przez cały tydzień? JA rozumieim, że teraz są ładne, duże itd. a przed samymi świętami jakieś niedobitki zostaja ale tydzień czasu trzymać sledzie w lodówce-tak można?
Kupiłam solonego sledzia-całego tak dla odmiany. Zazwyczaj rkupuję matjasy ale osttanio koleżanka przyniosła mi śledzie takie całe i były przepyszne. Zupełnie inny smak! Teraz muszą sie pomoczyć z 7 goidzin i jeszcze wieczorkiem je zrobie a jutro będę jeść! Jak wyjdą równie pyszne, zrobię takie na święta. Trochę więcej roboty ale się opłaca:-)

Adelina-wstaw zdjątka malutkiej. Super że miny strzela:-D

Z tymi rybami u nas też szał, ojciec zamówił w jakimś przedsiębiorstwie 10 kg karpia. Pytam po co mu tyle. On, że część odda babci, a poza tym przecież musi być karp w galarecie, ryba faszerowana i po grecku. Zdaje mi się, że karp na rybę po grecku się nie bardzo nadaje, ale zawodowym kucharzem nie jestem:rofl2:

Tak mnie dziś zajoma Pani uraczyła komplementem, że tak na buzi ładnie się zaokrągliłam :wściekła/y::wściekła/y:
Moje pucołowate policzki to zawsze był mój słaby punkt i reaguje agresją na ten temat a ta mi tu wyjeżdża z takim tekstem:wściekła/y::wściekła/y:
Jakbym nie wiedziała że wyglądam jak pyza na polskich drogach:wściekła/y::wściekła/y:

Ehhh wszystko dla maleństwa mogę przytyć choćby 30 kilo byle mały był zdrowy.
Najwyżej będę się ukrywała:laugh2::laugh2::laugh2:

mi sie wydaje ze ja szybko pojde.....ciagle sie denerwuje na K krzycze zloszcze i niewiem ile Krystianek jeszcze tego zniesie:crazy:
oczywiscie awantura w domu bo smieci nie posegregowane...oczywiscie ja mam sprzatac prac gotowac w kuchni tesciowej i na dodatek ilnowac dziecka u gory w pokoju i jeszcze papierek do papierka butelka do butelki i robic skład w domu :wściekła/y: koszmar. U mnie w domu tego nie bylo wiec jezeli mieszkam u niego i na zasadach jego rodzicow to niech sami se takie cos robia bo ja nie jestem niczyja sluzaca. :wściekła/y:

Wogole wczoraj dostalam taaaaakie sliczne ubranka dla Sebusia jakas tam koleznka meza brata mu dała zeby mi dał....sliczne takie facetowe:-D i wszystkie z H&M
Oczywiscie spodni nadal nie mam i miec juz chyba nie bede....:wściekła/y::-(

Juz 16 mlody nie spal wogole w dzien ciekawe o ktorej pojdzie spac wieczorem...oby szybko..bo padam na ryj

widzialam juz 2 styczniowki ale suuuuuuuuuper :) ja mam nadzieje ze my sie zaczniemy rozpakowywac dopiero w lutym....styczen pewnie szybciutko zleci luty to juz wogole krotki :) i poleca dzidziolki

mi sie wydaje ze ja szybko pojde.....ciagle sie denerwuje na K krzycze zloszcze i niewiem ile Krystianek jeszcze tego zniesie:crazy:
oczywiscie awantura w domu bo smieci nie posegregowane...oczywiscie ja mam sprzatac prac gotowac w kuchni tesciowej i na dodatek ilnowac dziecka u gory w pokoju i jeszcze papierek do papierka butelka do butelki i robic skład w domu :wściekła/y: koszmar. U mnie w domu tego nie bylo wiec jezeli mieszkam u niego i na zasadach jego rodzicow to niech sami se takie cos robia bo ja nie jestem niczyja sluzaca. :wściekła/y:

Wogole wczoraj dostalam taaaaakie sliczne ubranka dla Sebusia jakas tam koleznka meza brata mu dała zeby mi dał....sliczne takie facetowe:-D i wszystkie z H&M
Oczywiscie spodni nadal nie mam i miec juz chyba nie bede....:wściekła/y::-(

Juz 16 mlody nie spal wogole w dzien ciekawe o ktorej pojdzie spac wieczorem...oby szybko..bo padam na ryj

widzialam juz 2 styczniowki ale suuuuuuuuuper :) ja mam nadzieje ze my sie zaczniemy rozpakowywac dopiero w lutym....styczen pewnie szybciutko zleci luty to juz wogole krotki :) i poleca dzidziolki

Łatwo powiedzieć, ale się nie denerwuj. Weź ich na przeczekanie, jak im się znudzi gadanie i wieczne pretensje, bo nie będą przynosiły żadnego efektu, to przestaną gadać. Zasady może i ich, ale póki co najważniejszy maluszek. No i nie ma innej opcji, że przynajmniej do początku marca musimy wciąż być 2w1.

reklama
ja to pewnie bede na koncu,termin na 1 kwietnia ale bedzie cc wiec mam nadzieje gdzies tak na 25 marca :)) wyblagam lekarza.Bo swiat bym nie chciala spedzic w szpitalu...:-(

Do góry