Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No nie mogę... u nas tez pierogi
Adelina świetnie, że z Kalinką oki:-) Ja dostałam taką mini wyprawkę na początku od położnych w przychodni, gdzie do gina chodzę. Była tam mała paczka proszku Loveli, jakieś książeczki, ulotki i próbka kremu Sudocrem.

:-)Wróciłam od fryzjera. Uff, nmareszcie. Po drosze odwiedziłam ryneczek i zasłam do sklepu rybnego. Wiecie ile ludzi? Kupuja śledzie w hurtowych ilościach-czyżby juz na święta?!!!A co oni będą robić z tymi rybami przez cały tydzień? JA rozumieim, że teraz są ładne, duże itd. a przed samymi świętami jakieś niedobitki zostaja ale tydzień czasu trzymać sledzie w lodówce-tak można?
Kupiłam solonego sledzia-całego tak dla odmiany. Zazwyczaj rkupuję matjasy ale osttanio koleżanka przyniosła mi śledzie takie całe i były przepyszne. Zupełnie inny smak! Teraz muszą sie pomoczyć z 7 goidzin i jeszcze wieczorkiem je zrobie a jutro będę jeść! Jak wyjdą równie pyszne, zrobię takie na święta. Trochę więcej roboty ale się opłaca:-)
Adelina-wstaw zdjątka malutkiej. Super że miny strzela![]()

koszmar. U mnie w domu tego nie bylo wiec jezeli mieszkam u niego i na zasadach jego rodzicow to niech sami se takie cos robia bo ja nie jestem niczyja sluzaca. 
i wszystkie z H&M
:-(mi sie wydaje ze ja szybko pojde.....ciagle sie denerwuje na K krzycze zloszcze i niewiem ile Krystianek jeszcze tego zniesie
oczywiscie awantura w domu bo smieci nie posegregowane...oczywiscie ja mam sprzatac prac gotowac w kuchni tesciowej i na dodatek ilnowac dziecka u gory w pokoju i jeszcze papierek do papierka butelka do butelki i robic skład w domukoszmar. U mnie w domu tego nie bylo wiec jezeli mieszkam u niego i na zasadach jego rodzicow to niech sami se takie cos robia bo ja nie jestem niczyja sluzaca.
Wogole wczoraj dostalam taaaaakie sliczne ubranka dla Sebusia jakas tam koleznka meza brata mu dała zeby mi dał....sliczne takie facetowei wszystkie z H&M
Oczywiscie spodni nadal nie mam i miec juz chyba nie bede....:-(
Juz 16 mlody nie spal wogole w dzien ciekawe o ktorej pojdzie spac wieczorem...oby szybko..bo padam na ryj
widzialam juz 2 styczniowki ale suuuuuuuuuperja mam nadzieje ze my sie zaczniemy rozpakowywac dopiero w lutym....styczen pewnie szybciutko zleci luty to juz wogole krotki
i poleca dzidziolki