reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A ja wam zazdroszcze, ledwo co zjadłam obiad - i to tylko troszke zupy, potem gruszke na siłe i na sama myśl o jedzeniu to mi sie niedobrze robi :-(, i tak żle i w drugą strone niedobrze. Znajomi mówią że jak tak dalej bedę sie głodzić to anorektyka urodzę, a ja po prostu nie mam ochoty na jedzenie :-(, co najwyzej owoce.
Ale jem na siłę , więc dzidzi napewno nie szkodzę .

reklama
marela ja też tak miałam przez pewien czas, że nie mogłam jeść a jak tylko pomyślałam o jedzeniu to było mi niedobrze, no ale jak można wywnioskować z mojej wypowiedzi powyżej już mi przeszło i teraz mogę jeść:-D. Może u Ciebie też się to zmieni za jakiś czas.

Hej :)
Bylismy na zakupach i w H&M kupilam upominki i sobie 2 bluzki :) tunike i koszulowa :)) takie przeceny ze hej :)

Wy o jedzeniu to ja wcisnelam kotleta ,ziemniaki i pyszne buraczki :))
A teraz ciasto franzuskie z jablkiem i truskawkami mniammmmmmmmm:))
Teraz odpoczywam M zaprosil tesciowa i spi na kanapie a ja tu z wami przy kompie jak sobie zaprasza to niech sie uzera :) ja chce miec spokoj i zeby sie nie denerwowac wbijam :)

Ja moglabym juz w lutym urodzic :)

hmmmm no to narobiłyście mi chęci na pizze ;-) chyba w tym tygodniu sie wybiore.
marela masz racje i tak źle i tak nie dobrze ja na początku ciązy pochłaniałam wszystko i dlatego sporo przytyłam ale przez ostatnie 3 tyg jak wynikły problemy u mojej dzidzi ze stresu apetyt mi odszedł i przytyłam tylko 0,5 kg przez 3 tyg.

Cześć dziewczyny! Nie odzywałam sie wczoraj bo u mamy byłam po wizytce u lekarza. U gina było OK. Kobity sie tam zabijały, kto pierwszy a kto drugi grrr. A w związku z tym że jest tojedyna poradnia w której jeszcze służba zdrowia ma pierwszeństwo weszłam jako druga i myslałam że zabiją mnie. A u lekarza luzik. Zbadał mnie i szyjka zamknięta i wszystko ok. Zdecydowanie za dużo upławów i dalej dopochwowe. Grr i bleee. No ale trzeba. Przytyłam w ciągu 3 tyg 1 kg hehe i powiedziałam że super. W sumie już 7kg. :happy: Słuchaliśmy tętna Franusia. Niesamowite przeżycie:happy: Wyniki ogólnie dobre tylko hematokryt obnizony ale powiedział że nie mam sie tym martwić.
U mamci piekliśmy pierniki. Pieknie pachniało w całym mieszkanku. Mmmm
A ja dzisiaj walcze z pierogami. Teraz farsz musi ostygnąć i biore sie za lepienie. W sumie robie to pierszy raz w życiu :szok: i troche mam stracha ale damy rade hehe
M w pracy więc moge sokojnie sie tym zająć. U nas pogoda piękna. Mrozik -8 stop. śnieg pada...cuuuuudooownie!! Uwielbiam!!!:happy::happy::happy:
Kocha nadrobiłam was i wróce tutaj później jak skończe pierogi:-)

Eh aż zgłodniałam jak poczytałam co tu piszecie :-) To ja mam ochotę na kebaba z sosem czosnkowym mmm :-) Wieki nie jadłam :-p Zauważyłam, że od dwóch dni mam wilczy apetyt, non stop bym coś jadła i bez umiaru, pilnuję się, nawet w nocy kiedy się budzę czuję, że brzuszek jest głodny.

Nie dwoniłam i narazie mu głowy zawracac nie będę. Jak polezałam popołudniu to przeszło ... Całe szczęście..
dobrze, że lepiej ale wspomnij lekarzowi, że coś takiego Ci się zdarza :tak:

ja od 2 dni mam problem z refluksem żołądkowym, czuję jakby kwasy żołądkowe mi do przełyku się dostawały
bleeee koszmar :zawstydzona/y:
czuję, jakby Mała mi wypychała nie tylko przeponę ale i żołądek :eek:
ciekawe, czy to tymczasowe, czy już będzie tylko gorzej? :confused2:

reklama
Do góry