reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Jejku ja też dzisiaj jakaś nienażarta jestem:szok: Ciągle bym coś jadła i ciągle mam na coś ochotę, więc zapycham się jabłkami, zamulam herbatkami owocowymi itp. ale pomaga mi to tylko na chwile:confused2:

reklama
też bym pizze wsunęła:-p tak dawno nie jadłam a ja jestem pizzową maniaczką:zawstydzona/y: Ale odkąd jestem w ciąży zjadłam tylko jedną i to na samym poczatku ciąży w swoje urodziny, a tak się powstrzymuję, żeby jeszcze gorzej nie tyć. Ale frytki tez bym zjadła:-p:-p:-p A właściwie dzisiaj to ja mam na wszystko ochotę, a najbardziej na to co niezdrowe i tuczące:-p

aaaaa pizza, tez bym zjadła:-) taka z prawdziwej pizzeri, mam taką jedną ulubioną, chyba jutro po USG pójdziemy na nią, jak wszystko będzie oki

reklama
mcgosia bardzo mi przykro, że wyszły Ci takie wyniki, ciężko się powstrzymać w ciąży od zachcianek na słodycze, ale zostało tylko 2,5 miesiąca także dasz radę na pewno;-)
adelina dobrze że wszystko ok z córeczką, jak możesz to wrzuć zdjęcia małej.
Piszecie o tym jedzeniu i zaczynam się głodna robić, chyba zaraz coś przekąszę:tak:

Do góry