reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam :) U nas pada śnieżek, ale przy tym wieje wiatr i taka zawiercucha się zrobiła, dzisiaj nigdzie z synkiem nie wychodzimy :-p

Okno udało mi się wczoraj jakoś wymyć :-) Czyli wszystkie już wymyte pozostaje tylko powycierać dokładnie kurze i ogólne utrzymanie porządku ;-)
Jutro nas czeka wizyta u ginekologa, bardzo bym chciała zobczyć córeczkę :) Ostatnio nam lkarz zrobił USG ze względu na to, że nie znaliśmy płci, tak więc nie wiem ile córcia waży :tak:

Miłego dnia życzę!

reklama
AGUS27 Bardzo fajny bodziak :) ja planuję kupić zwykłe malutkie białe body i na nim wyprasować napis :) dla Dawidka na pamiątke i dla Pawła chrześniaka, a później córeczce, typu imię, data urodzin, godzina, waga i wzrost :)

Witajcie :)
Ja nastepna...
Ale u nas snniiieeeguuuuu taka zima ze szok:szok: super bedzie wigilia , oczywiscie jezeli tez snieg dalej bedzie tak ładnie prószył. Moze pojde dzisiaj na spacer...chociaz mi sie calkowicie nie chce. Pojechałabym do kolezanki ale maz mi nie pozwala brac swojego " mercedesa" :crazy: twierdzi ze jest zima i ślisko:eek:

jejkuuu jak ja ju bym chciała luuuuuuuuuty....nie moge sie doczekac....nasze dzidziolki ...a jeszcze niedawno pisalysmy na poczatku ze jestemy w 6 tygodniu heheh:-D

Mój mlody (najmlodszy) kopie jak szalony i nieraz az mi ciarki przejda takie ma kopy hehe...przeciez nie jest mu chyba ciasno:laugh2:

Tak wszystkie piszecie ze kupujecie ubranka itp a ja do choloery wszystko mam!! a tez bym cos pokupowała...:wściekła/y: ubranka itp. Ale juz od stycznie jak K dostanie wypłate kupie buteleczki ( wczoraj juz nawet jedno mleko kupilam ) smoczki chigieniczne rzeczy i zeby juz czekało...bo boje sie ze urodze przed czasem, diwe paki pampersów mam jeszcze od Sebusia zostaly bo wyrosl wiec prawie 200 pieluszek mam starczy na jakies 3 tygodnie.

No nic mamuski...trza jakis obiad wymylic....tylko jaki...:sorry:

uciekam poprasowac i do wanny :)
Do jutra kofane i trzymajcie kciuki zeby bylo usg :)
Spijcie spokojnie a jak nie bedziecie mogly zasnac gdzies w srodku nocy to myslcie zawsze ze nie jestescie same bo zawsze ktoras z nas tez nie spi :) czasami pomaga
- Daj znac jak wizytka :)

Hej, jestem pierwsza:-D
ale z Was śpiochy;-):-D
Dzisiaj budziłam się regularnie co godzine:confused2:jakbym miała budzik zaprogramowany
Zaraz lecę na badanka, m.in na glukoze, fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a o 16 USG myślałam że się nie doczekam:tak:
- trzymam kciuki za USG daj znac jak tam dzidziool:)

Witam
Patitka - musisz sie uśmiechnąć do Adeliny (na pewno jakiś fajny przepis na pstraga ma :sorry:), a co to sie nazywa wykorzystanie kolezanek :-p

Co do porządków świątecznych to u nas tylko chyba standardowe sobotnie będa. Odkurzanie, umycie podłóg i starcie kurzu. Kupię jakies ładne dekoracje świąteczne i będzie na pewno ładnie. Firanek nie mam, więc prac nie musze :sorry:, jeszcze sie nie dorobiliśmy :-p

Hej ;), oj niedawno wstałam, już zdązyłam Was nadrobić, ale coś mi się oczka kleją i idę dalej kimać ;), za oknem zrobiło się bialutko ;), ładnie to wygląda , ale zimno że szok. Jakiś brak weny u mnie - może jak się wyśpię ;)

Zapomniałam jeszcze napisac odnośnie uprzejmości i kolejek z pierszeństwem.
Poszłam kiedyś na zakupy, a ze sie nie za fajnie czułam (brzuch mnie bolała jak tak pochodziłam) to poszłam do kasy pierszeństwa. U nas sa dwie obok siebie są. No i podeszłam do jednej i pytam czy ktos uprzywilejowany czeka? Wszyscuy odpowiedzieli że nie, zrobili mi miejsce i wpóścili. Super, uprzejmi ludzie bez donsów. Nawet jedna dziewczyna co już miaął tpowar wyjęty to przesunęła i mówi - prosze - Pani pierwsza. A tu nagle z kolejki obok basztyl wredny (laluna taka, lalka barbi, chyba tez w ciąży z tego wynika - choć nic po niej nie było widać, a miała obcisłą sukienkę miniówe - pozazdrościc :-p) na cały głos "pchi , moze ja też tak powinnam zacząć robić. Zmierzyła mnie z pogardą od dołuy do góry i fukneła. No wyobrażacie sobie, zeby kobieta w ciąży takie uwagi czyniła!!! Tak sie na nią zeźliłam że mężowi opowiadam przy dziecku, że taka franca była (tak sie zagalopowałam)...

Witam się z rana oczywiście nie wyspana;-)
U nas piekna pierzynka ze sniegu, pięknie to wygląda przez okno, gorzej jak trzeba będzie wyjść na dwór:eek:
Jutro mam być -10.:szok:
Zrobić zapasy muszę, żeby nie wychodzić jutro z domu,tymbardziej że coś pokasłuje i katar jakiś się pojawił.

Widzę że WY poobrabiane z porządkami, a u mnie oczywiście na odwrót, im bliżej świąt tym więcej haosu, jakieś pudła, jakieś ubrania, papiery po prostu :szok::szok:

Jadę dziś kupić Ł prezenty, może do lumpka wstąpie:-)

Trzymajcie się cieplutko:-):-)

reklama
Do góry