ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Witam
U nas pada śnieżek, ale przy tym wieje wiatr i taka zawiercucha się zrobiła, dzisiaj nigdzie z synkiem nie wychodzimy 
Okno udało mi się wczoraj jakoś wymyć :-) Czyli wszystkie już wymyte pozostaje tylko powycierać dokładnie kurze i ogólne utrzymanie porządku ;-)
Jutro nas czeka wizyta u ginekologa, bardzo bym chciała zobczyć córeczkę
Ostatnio nam lkarz zrobił USG ze względu na to, że nie znaliśmy płci, tak więc nie wiem ile córcia waży
Miłego dnia życzę!

Okno udało mi się wczoraj jakoś wymyć :-) Czyli wszystkie już wymyte pozostaje tylko powycierać dokładnie kurze i ogólne utrzymanie porządku ;-)
Jutro nas czeka wizyta u ginekologa, bardzo bym chciała zobczyć córeczkę
Miłego dnia życzę!

super bedzie wigilia , oczywiscie jezeli tez snieg dalej bedzie tak ładnie prószył. Moze pojde dzisiaj na spacer...chociaz mi sie calkowicie nie chce. Pojechałabym do kolezanki ale maz mi nie pozwala brac swojego " mercedesa"
twierdzi ze jest zima i ślisko
ubranka itp. Ale juz od stycznie jak K dostanie wypłate kupie buteleczki ( wczoraj juz nawet jedno mleko kupilam ) smoczki chigieniczne rzeczy i zeby juz czekało...bo boje sie ze urodze przed czasem, diwe paki pampersów mam jeszcze od Sebusia zostaly bo wyrosl wiec prawie 200 pieluszek mam starczy na jakies 3 tygodnie. 
jakbym miała budzik zaprogramowany