K
króliczątko
Gość
Ja mojej niuni nie zaszczepię na żadną szczepionke która ma rtęć. Więc jużmi odpada szczepienie w pierwszej dobie życia na żółtaczkę. A potem tylko płatne szczepionki. Są po 130 zł więc nie majątek. Żadnej rtęci dziecku wstrzykiwac nie będę.Cześć Wszystkim.Znowu mam kilkanaście stron do poczytania a tylko pół dnia mnie nie byłoZaraz podpatrze o czym klikałyście.Na wczorajszej szkole nie było nic ciekawego,pediatra mówiła o szczepieniach.Podobno już nie są obowiązkowe ale ja zaszczepie Kluskę.Szkoda,że nie mam 600złotych na zbyciu bo dodatkowo zaszczepiłabym na rotawirusy.
Dzisiaj będzie o karmieniu.M znowu ze mną idzie,widzę,że przejął się rolą ojca![]()

Zaraz podpatrze o czym klikałyście.Na wczorajszej szkole nie było nic ciekawego,pediatra mówiła o szczepieniach.Podobno już nie są obowiązkowe ale ja zaszczepie Kluskę.Szkoda,że nie mam 600złotych na zbyciu bo dodatkowo zaszczepiłabym na rotawirusy.

to mu powiedzilam dzis spisz na kanapie i tyle...i sie nie odzywaj do mnie...i poszedl nawet nie slyszlam jak wstal do pracy....Burak jeden.....Jak tak ebdzie dalej to spalkuje sie i do mamy pojade....ehhhh
:-
U nas pada deszczyk, pogoda brzydka, ale w sumie mi nie przeszkadza ponieważ nigdzie się nie wybieram.
Każdy z nas ma gorsze dni, być może teraz sam żałuję tego co powiedział i nie potrafi się przyznać, tak mają faceci przynajmniej mój, nie umie się przyznać do własnego błędu!