reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no ja znalazłam chwilkę ..

adelina nie wiem mój tak nie napiera , ale skurczy nie masz???

kingusia ja bym tak chciała urodzić przed 21 , bo od 21 marca to już będzie znak zodiaku Baran a Baranki to straszne łobuziaki !:szok:

Hehe... no to widzisz ;) ja to się nie dokulam na szczęście do 21 :p
jakoś możliwe 15 marca mi już wywołają w razie W :p
więc będą rybki ...
ale jest uparta jak baranica hahahah...

reklama
:baffled:jej dziewczyny zaraz oszaleje..mała zaczela mi tak główka napierac na dole ze z bolu nie boge sie prawie ruszac:// nie wiem czy mam lezec czy chodzic ale to booooli strasznie..wam tez tak maluchy napieraja z cccaaaalych sil?:baffled::baffled: bo mnie to normalnie boli:nerd:
Też tak mam czasami, ale zwykle nie trwa to długo na szczęście. Raz trwało dłużej i normalnie byłam cała spięta, bo tylko czekałam aż zacznie znowu boleć. Mnie się to zdarza od dawna, więc nie wiem czy to prawda z tym kanałem :baffled:. I też nie miałam tego w pierwszej ciąży :no:.

Witajcie:-)

Pogoda się coś pogorszyła, wczoraj trochę sypał śnieg, dziś też coś prószy od czasu do czasu... A już tak ładnie było...

:baffled:jej dziewczyny zaraz oszaleje..mała zaczela mi tak główka napierac na dole ze z bolu nie boge sie prawie ruszac:// nie wiem czy mam lezec czy chodzic ale to booooli strasznie..wam tez tak maluchy napieraja z cccaaaalych sil?:baffled::baffled: bo mnie to normalnie boli:nerd:
Ja mam czasem wrażenie, że Kubek zapiera się nogami, a rączkami i głową wyczynia takie harce, że też mam łzy w oczach...

kingusia ja bym tak chciała urodzić przed 21 , bo od 21 marca to już będzie znak zodiaku Baran a Baranki to straszne łobuziaki !:szok:
Ja jestem Baranem z 27 marca i nie znajdziesz spokojniejszego człowieka:-D To wcale nieprawda, że łobuziaki. Jako dziecko też byłam bardzo grzeczna:tak:

A ja dziś chyba niestety nie pójdę na szkołę rodzenia. A mieliśmy się w końcu uczyć czegoś naprawdę pożytecznego - kąpieli noworodka.
A to dlatego, że mój tata sam naprawia tą rurę w łazience, rozgrzebał to i dostał wezwanie do potrąconego psa:-((jest weterynarzem) i nie wiadomo, kiedy wróci. Więc jak M wróci z pracy, to nie będzie miał się gdzie wykąpać, a ja już sama na nogach nie dojdę taki kawał...

Barany - Typ impulsywny, ze skłonnościami do dominacji. Bywa agresywny, niecierpliwy, nieopanowany i kłótliwy, dlatego kontakt z nim wymaga taktu i wyrozumiałości. Idzie z postępem, lubi zmiany. Urodzony do walki, bojowy - znakiem tym rządzi planeta Mars.Od momentu kiedy staje na nogi, nieustannie biega. To osoba od najmłodszych lat niezależna i niesłuchająca rodziców.

mcgosia chcemy rybki !!!!!

fiołkowa może ty taka grzeczna ;P bo dziewczynka :)))) ale jak baran chłop to oj nie wiem

Ostatnia edycja:
adelina ja tak mam od jakiegoś tygodnia u mnie to przybiera na sile jak mały zaczyna się ruszać bardziej intensywnie, czuje takie ukłucia w podbrzuszu okolice cewki moczowej, tak jakby ktoś z nienacka mnie ukłuł igłą i tak czasami trwa to pół godziny. Skurczy brak, tylko czasem twardnieje mi brzuch. Najchętniej cały czas trzymałaby się na krocze, żeby nie czuć tych ukłuć :-(

reklama
Barany - Typ impulsywny, ze skłonnościami do dominacji. Bywa agresywny, niecierpliwy, nieopanowany i kłótliwy, dlatego kontakt z nim wymaga taktu i wyrozumiałości. Idzie z postępem, lubi zmiany. Urodzony do walki, bojowy - znakiem tym rządzi planeta Mars.Od momentu kiedy staje na nogi, nieustannie biega. To osoba od najmłodszych lat niezależna i niesłuchająca rodziców.

fiołkowa może ty taka grzeczna ;P bo dziewczynka :)))) ale jak baran chłop to oj nie wiem
Tak czy siak - ja tam nie wierzę w horoskopy itp. Kubek ma się teoretycznie urodzić 28 marca, więc też będzie baran:-D

Do góry